INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Costel Pantilimon traversează cea mai bună perioadă a carierei » Reacția românului + program de "foc" pentru Sunderland

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 18:45

Sunderland a legat în premieră în acest sezon două succese consecutive în campionat. Costel Pantilimon e entuziasmat de creșterea de formă a echipei sale.

"Este fantastic, pentru echipă şi pentru mine, că am obţinut 6 puncte şi că am reuşit două meciuri fără să primim gol. Este important să nu primim gol, pentru că am muncit din greu şi am crescut mult.

Ştiam că dacă reuşim să nu primim gol, cineva va reuşi să înscrie, iar sîmbătă am avut parte de două execuţii fantastice.

Stoke nu mai primise gol de mult timp şi e o echipă bună, un lucru pe care l-a arătat în prima repriză. Noi am fost, însă, mai puternici în momentele cheie", a spus Pantilimon pentru site-ul oficial al clubului.

Sunderland va avea o perioadă foarte grea. În decembrie va juca împotriva lui Arsenal, Chelsea, City, Liverpool și Watford.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ftwraku
ftwraku  •  01 Decembrie 2015, 20:23

Chiar ma bucur pentru Costica. Este un baiat de nota 10. Un roman neaos.Astfel de oameni ne reprezinta mai bine,nu cersetorii si alte minoritati psedo-iredentiste...Nu o sa il vezi pe Costica in presa aia de mahala din Anglia.Pardon ...presa tabloid care a sufocat si main stream-ul din Romania.S-a dus acolo,a inceput mai greu,nu s-a plans,s-a antrenat,si-a asteptat locul si acum uita-l unde este. Anul trecut a iesit de atatea ori in echipa saptamanii. Daca nu ma insel a iesit si in echipa ideala ca a doua optiune pt portar. Sper sa nu ma insel. In fine. Bafta Costica.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  01 Decembrie 2015, 20:19

Sa joci in Premier League, sa incepi rezerva si apoi sa te impui ca titular incontestabila, sa fii mereu numit in echipa ideala a etapei intr-un astfel de campionat, si totusi... sa fii rezerva lui Tatarusanu chiar si in meciurile amicale... Asta inseamna orri ca Tatarusanu e un fel de Bufon combinat cu Casillias si Valdes la un loc, ori selectionerul Romaniei e un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raul4steaua
raul4steaua  •  01 Decembrie 2015, 19:47

"Pantililom" pe bune?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează