INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

Cristi Chivu aşa cum nu l-ai mai văzut! Din fotbalist s-a transformat în analist la Sky Sports » I-a luat la întrebări pe Mancini şi Mexes

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 14:06

Cristi Chivu se află în Italia de cîteva zile, iar presa de acolo scrie despre posibila revenire a românului la Inter, în postura de antrenor secund. 

Pînă a ajunge la Inter, fostul căpitan al naţionalei României a fost invitat în studioul celor de la Sky Sports pentru a analiza derby-ul AC Milan - Inter.

Chivu nu numai că s-a descurcat bine, dar a intrat într-un dialog cu Roberto Mancini, revenit la Inter, dar şi cu Philippe Mexes, fostul său coleg de la Roma, care în prezent e la AC Milan.

"A fost un rezultat corect, Inter a reuşit să revină pentru că cei de la AC Milan nu au mai forţat după pauză", a spus acesta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:32
Postat de stampede pe 24 Noiembrie 2014, 14:27

Eu cred ca pur si simplu ai ceva cu Chivu, altfel nu-mi explic rautatea din comentariile tale. Chivu chiar a jucat cat a putut pentru Inter. A jucat pentru Inter operat pe creier, dar asta nu conteaza pentru tine. A avut ghinionul sa se accidenteze prea des. Nu cred ca de asta se apuca cineva de fotbal, sa-si doreasca sa se accidenteze si sa stea pe bara. Daca nu ar fi avut accidentarile pe care le-a avut, Chivu ar fi jucat si acum la Inter, daca nu ar fi fost pe lista celor trei capitani ai echipei. Omul asta a jucat o finala de UCL cu echipa a ridicat trofeul deasupra capului, in niciun caz nu a fost un parazit. Ai o opinie trunchiata fata de Chivu, subiectiva in niciun caz, una obiectiva

bravo. excelente observatii.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:31
Postat de mishu_74 pe 24 Noiembrie 2014, 17:12

Dispari mai atarnatorule inapoi in cusca ta. Tie cat iti pun in mana ta intinsa astia de la gsp ca sa le faci trafic si circ pe site? Ia zi, ai curaj sa ai si tu o parere obiectiva nu doar sa scrii la ordine pe cativa banuti amarati?

unii asa fac : creeaza clone de pe care nu spun niciodata nimic.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:31
Postat de dinamo4eva pe 24 Noiembrie 2014, 15:51

Si Chivu si Mutu au fost criticati de multe ori . Acum incepem sa ii regretam foarte mult . Nu mai avem jucatori ca ei ...

scuze, da, au fost criticati, dar de catre cei care ori nu se pricep la futbol, ori au rea vointa. nici un om sanatos la cap nu le poate nega valoarea individuala. sunt ultimii 2 mari futbolisti produsi efectiv de catre Romania. deocamdata nu au mai aparut si altii, macar de nivelul lor. cei de la nationala de acum sunt niste agarici fata de Chivu si Mutu. echipele la care o ard de pomana, fata de echipele la care au evoluat cei 2 fosti internationali, spun totul, ele insele.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează