INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RESTANŢE

Cristian Săpunaru şi-a dat în judecată fostul club » Are de primit o avere

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 10:18

Funaşul Cristian Săpunaru cere plata restanţelor salariale de 1,5 milioane de euro de la fosta sa echipă, Elche, iar pentru a obţine acest lucru jucătorul a dat în judecată formaţia spaniolă.
Fostul fotbalist al Rapidului a ajuns la Elche în vara anului 2013, dar în această toamnă s-a despărţit de formaţia spaniolă din cauza salariului prea mare şi este liber de contract.

În momentul despărţirii de formaţia din La Liga, fundaşul de 30 de ani ceruse să i se plătească toţi banii pînă la sfîrşitul contractului, adică încă doi ani. Spaniolii au refuzat această cerere, iar acum cele două părţi îşi caută dreptatea în instanţă.

Elche se apără şi spune că Săpunaru se face vinovat pentru cele întîmplate din cauza declaraţiilor acestuia în care spunea că "a venit la Elche doar pentru a se bucura de soare şi de plajă, a venit în vacanţă".

În acest moment, Cristian Săpunaru este liber de contract şi se antrenează cu Rapid, însă deocamdată refuză să semneze un contract cu gruparea antrenată de Ionel Ganea pînă nu îşi lămureşte situaţia financiară.

"E complicat deocamdată să semnez cu Rapid, sînt multe chestii la mijloc, care mă privesc personal. Mai am de rezolvat ceva şi la Elche. Eu sînt liber de contract, dar sînt cîteva lucruri care împiedică semnarea contractului cu Rapid"
Cristi Săpunaru

"Am discutat cu Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, dar sincer nu îi înţeleg şi nu ştiu ce îşi doresc. Săpunaru, din ce am văzut, a dat o declaraţie că mai are ceva probleme cu fosta echipă, iar Nico este nesigur"
Ionel Ganea

9 meciuri în toate competiţiile a jucat Săpunaru pentru Elche

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează