INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Cum a decurs prima întâlnire a lui Mutu cu Messi + Ce a simțit Torje când a jucat contra lui Ronaldo

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 18:26

Adrian Mutu a povestit o întâmplare din perioada în care juca pentru Fiorentina și a întâlnit într-un meci amical Barcelona.

"Briliantul" a vorbit despre duelul cu Lionel Messi, dar și despre cum a recepționat contactul cu el durul Alessandro Gamberini.

"Mi-aduc aminte de un moment când am jucat cu Barcelona la prezentarea Fiorentinei. Ne-au bătut cu 3-1 şi în prima repriză a jucat Messi. La noi era Gamberini, care avea trei capete peste el şi atunci era şi în naţionala Italiei. S-a dus în margine lângă Messi şi alerga pe lângă el. Şi încearcă să-i dea un umăr lui Messi. Şi sare Gamberini, care îl vezi şi e mai înalt cu trei capete.

L-am întrebat: Băi, Gambero, că aşa îi spuneam... Ce ai făcut!? Îmi zice: bă, nene, ai văzut când trec maşinile şi se ridică trei stâlpi... Cât îl vezi de mic, atât e de tare e.

La fel şi Cristiano (n.r. Ronaldo). Îmi povestea Gabi Torje când juca în Spania că a încercat să fugă cu Cristiano şi i-a băgat mâna în faţă. Şi l-am întrebat ce a simţit. Nu ştiu, bucată de ciment care îţi vine în piept!", a povestit Mutu la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează