INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Cum îl numesc spaniolii pe Mircea Lucescu + "Il Luce" a vorbit despre cel mai greu moment al carierei

Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 17:39

Mircea Lucescu a acordat un interviu amplu pentru cotidianul spaniol Marca, iar ibericii nu s-au ferit să-i atribuie antrenorului român o poreclă cu care se poate mândri oricând.

"Este cel mai lung interviu din viața mea", a declarat Lucescu după cele 50 de minute cât a durat interviul pentru Marca.

"E incredibil că antrenez întruna de 40 de ani, fără nici măcar un an de pauză. Cea mai mare performanță? Cu siguranță câștigarea Cupei UEFA, dar și triumful cu Real Madrid din Supercupa Europei", a declarat cel poreclit de spanioli "Alex Ferguson al Estului".

Întrebat care a fost cel mai dificil moment din cariera sa, antrenorul de 71 de ani a dezvăluit că partida pe care a trebuit s-o dispute Șahtior împotriva Rapidului, antrenat la vremea aceea de fiul său Răzvan. Acest moment a avut loc la 24 noiembrie 2005, când cele două echipe evoluau în grupele Cupei UEFA și aveau, ulterior, să se califice amândouă în "șaisprezecimi".

"A fost atât de greu să pregătesc acea partidă, încât m-am dus la preșdinte și l-am anunțat că nu pot. La conferința de presă de după meci, l-am văzut pe Răzvan plângand și l-am felicitat în fața tuturor. Țin minte că m-am enervat pe cineva de la UEFA care a insinuat că n-ar fi fost un meci corect", a adăugat " Il Luce".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
knuty
knuty  •  21 Februarie 2017, 20:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sharpe1923
sharpe1923  •  21 Februarie 2017, 20:38

Numai genii si somități comentează ....*** priviți-va in realitate si apoi comentați ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  21 Februarie 2017, 20:17

Antrenor in campionate contrafacute"corupte meciuri cumparate!!!!Costa a declarat ca la Bayern in 5 luni a invatat mai mult decat la Sahtior in 5 ani!!!!Voi(ziaristi de doi bani ) continuati sa il slaviti in continuare pe *** ... !!!credeti ca suntem Prosti??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează