INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Curg ofertele pentru Florin Andone » O echipă din Serie A vrea să dea 12 milioane de euro

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 10:00

Florin Andone a impresionat în acest sezon din La Liga, după ce a marcat 12 goluri și a ajutat-o pe Deportivo La Coruna să rămână în prima ligă din Spania.

Presa din Italia anunță că  Fiorentina vrea să îl aducă pe atacantul român de 24 de ani. Echipa lui Tătărușanu ar urma să se despartă de Nicola Kalinici, care este dorit de AC Milan.

Astfel, Andone este văzut ca prima opțiune pentru atacantul formației viola. Fiorentina ar fi dispusă să ofere 12 milioane de euro pentru a-l aduce pe atacant.

Conducerea lui Depor este dispusă negocieze cu echipele care îl vor pe român. Alb-albaștrii au achitat 4,7 milioane de euro și vor mai ceda Cordobei 30% din vânzarea ulterioară a lui Andone.

5.000.000 €este cota lui Florin Andone, potrivit transfermarkt.de

Andone a marcat 12 goluri pentru Deportivo, în 39 de meciuri. De serviciile lui s-au interesat mai multe cluburi din Spania, Anglia, dar și Sporting Lisabona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează