INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Dă Astra pe Dinamo Moscova » Florescu l-a impresionat pe SuperDan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 iulie 2013 14:14

George Florescu, 29 de ani, e aproape de a semna cu Dinamo Moscova.

"Sînt mulţumit de el, sper să ne ajute. Săptămîna viitoare se va decide dacă îl achiziţionăm sau nu", a declarat antrenorul Dan Petrescu la DolceSport. Florescu a evoluat în acest an pentru Astra Giurgiu, unde a evoluat numai în şase meciuri. Aceasta a fost prima experienţă a mijlocaşului la nivelul Ligii 1, el evoluînd numai în eşaloanele inferioare între 2001 şi 2004, cînd a îmbrăcat tricoul celor de la U Cluj.

În rest, Florescu a evoluat numai în străinătate pentru Sheriff Tiraspol, Torpedo Moscova, Midtjylland, Alania şi Arsenal Kiev.

900.000 de euro este cota lui Florescu, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zwqx
zwqx  •  01 Iulie 2013, 17:27
Postat de wwerko80 pe 01 Iulie 2013, 13:16

Dan ar fi fost ultimul om de la care as fi crezut ca o sa il ia pe florescu. Dar cine stie, el a facut jucatori si din varga bilasco si co. deci nu e exclus sa faca un jucator bun si din asta :)

N-am inteles niciodata ce e cu Florescu asta, n-a aratat nimic nicaieri. Nici macar la Astra, in teribilul nostru campionat. Cred ca singura explicatie este ca-l promoveaza fratii Becali, altfel nu stiu cum de-l considera unii fotbalist. Singurul motiv pentru care l-ar lua Petrescu este relatia lui cu alde Becali. Sper sa nu se arda de data asta (l-a mai ars Becali odata, cu Rapidul... l-a ars si pe Gica Popescu, n-ar fi nici o surpriza).

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iulie 2013, 15:02

Nu cred sa l ia rusii de la D.M. chiar daca il vrea Bursucea si este liber de contract ...alti rusi l au dat de prost si il iau tocmai astia de la KGB de bun ?

lollol
lollol  •  01 Iulie 2013, 14:17

a ajuns saracia si la rusi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close