INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

Dan Petrescu a luat foc în cantonamentul lui Dinamo Moscova: "Nu se poate aşa ceva" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 18:05

Dinamo Moscova se antrenează în Elveţia înaintea sezonului, iar Dan Petrescu s-a enervat după egalul cu cei de la FC Thun, scor 0-0, echipă care a terminat pe locul 5 în campionatul trecut.

Antrenorul român nu s-a supărat pe evoluţia elevilor săi, considerînd că jucătorii au fost obosiţi, lipsind şi mulţi titulari:  "Ne-a lipsit creativitatea în atac, aş fi vrut să ne creăm mai multe şanse de a marca. Dar să nu uităm că băieţii sînt foarte obosiţi după cîteva zile tari. Mai mult, au lipsit cîţiva jucători importanţi, Kuranyi, Kokorin, Wilkshire, Noboa, Fernandez. Absenţa lor este foarte importantă".

SuperDan nu l-a uitat însă pe arbitrul întîlnirii, cel care ar fi putut acorda două sau trei lovituri de pedeapsă din punctul său de vedere: "Nu pot să uit că nu am primit penalty nici în acest amical. Nu doar în campionat se întîmplă asta, chiar şi în amicale. Nu se poate aşa ceva! Au fost două sau trei penalty-uri neacordate".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
whiteredarad
whiteredarad  •  24 Iunie 2013, 09:33
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Iunie 2013, 04:32

Fii serios ...eu nu scriu prostii ...daca ar fi avut stofa de antrenor bun nu era in Rusia .

..Pot intelge ca nu-l placi pe D Petrescu,dar sa-i negi realizarile e cam prea mult. Sa nu vrei sa vezi ca a luat-o pe Dinamo de pe loc retrogradabil si a ridicat-o pena a fi aproape de UEFA Cup e cam prea multa orbire. D Petrescu,joaca pe contraatac,cu aparare fara mari fisuri,pe unde a fost a a avut rezultate,Cu 2-3 atacanti buni ar castiga si mai mult.Desigur a nu primit nici un penalty intr-un an este o curiozitate,dar si o urmare a tacticii sale.Oricine,orice ar zice,Dan Petrescu este un antrenor excelent,nu ma indoiesc , va fi in primii 4-5,daca si clubul vrea,sa-ii aduca valori.Pe finalul trecut,in ultimile 3 meciuri multe chestii ciudate s-au intamplat cu Dinamo

talpaiadului
talpaiadului  •  24 Iunie 2013, 04:57
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Iunie 2013, 04:32

Fii serios ...eu nu scriu prostii ...daca ar fi avut stofa de antrenor bun nu era in Rusia .

Tu nu scrii prostii...hahahahahahahahahahaha. Bai baiatule, tu scrii numai si numai prostii!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Iunie 2013, 04:32

Fii serios ...eu nu scriu prostii ...daca ar fi avut stofa de antrenor bun nu era in Rusia .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează