INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Dan Petrescu pregătește un transfer stelar la Al Nasr » Vrea să aducă un jucător de la Chelsea

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 21:29

Dan Petrescu, antrenorul echipei Al Nasr, ar putea realiza un supertransfer la echipa sa, presa din Anglia prezentând astăzi informația că "Bursucul" dorește să îl transfere pe John Terry, fundașul legendar al celor de la Chelsea.

" John Terry ar putea să joace sezonul viitor la Al Nasr. De ce nu? Îl sun să îi propun. Mi-aș dori să ajungă aici. Este un prieten apropiat și un fotbalist foarte bun. Nu știu dacă îl voi convinge, dar știu că o să încerc."

Depinde și de Chelsea. Dacă și-l dorește foarte mult, atunci o sa îl aibă încă un sezon, sunt convins", a spus Dan Petrescu, în The Times.

Terry și Dan Petrescu au fost colegi la Chelsea în sezonul 1998-1999, românul rememorând acele momente:

"Nu mi se părea așa bun în 1998, dar asta probabil pentru că eram fotbalist, nu îl priveam cu ochi de antrenor.

Ma gândeam că o să fie un fundaș bun, dar nu mă așteptam să atingă nivelul la care a ajuns", a mai spus Petrescu, conform aceleiași surse.

  • "Bursucul" o antrenează pe Al Nasr din luna noiembrie a anului trecut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează