INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA / KUBAN KRASNODAR

Dan Petrescu rămîne la Kuban pentru un salariu dublu » Ce viitor vede "Bursucul" la Krasnodar

Dan Petrescu şi-a prelungit contractul şi va cîştiga dublu la Kuban Krasnodar
Dan Petrescu şi-a prelungit contractul şi va cîştiga dublu la Kuban Krasnodar

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2011 12:56

Dan Petrescu a îndepărtat îndoiala în privinţa viitorului său la Krasnodar şi şi-a prelungit pînă la 30 iunie 2015 contractul cu gruparea Kuban, a anunţat site-ul oficial al clubului.

"Super- Dan" are acum un salariu dublu faţă de cel vechi, cîştigînd 2 milioane de euro pe an.

În primul sezon în fruntea echipei, în 2010, Petrescu, în vîrstă de 43 de ani, a reuşit promovarea în prima ligă şi a calificat-o pe Kuban în play-off la finalul acestui sezon.

"Sînt fericit că am semnat un nou contract. Sînt fericit la Krasnodar. Sînt fericit să lucrez cu această echipă, acest an a fost minunat. Sînt pregătit să dau totul pentru a ajunge în cupele europene, visul meu", a declarat Petrescu.

Oficialii de la Kuban s-au declarat fericiţi de prelungirea contractului lui Petrescu, pe care îl consideră "cel mai bun jucător al echipei".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
luciano86
luciano86  •  29 Noiembrie 2011, 20:42

Multa bafta in continuare, Dane!

umflorin
umflorin  •  29 Noiembrie 2011, 18:07

Jos palaria...Dan Pentrescu.

ervfr
ervfr  •  29 Noiembrie 2011, 13:32

Pacat de golul din min 86 al lui Spartak. Ar fi ajuns la acelasi numar de puncte ca si Anzhi. In fien trecand peste asta e totusi un pas foarte mare ca in Rusia o echipa nou-promovata sa ajunga direct in playoff. In Anzhi s-a pompat cred de 10 ori mai mult si nu a avut rezultate mai bune. Petrescu a aratat ca poate dar eu sunt curios ce rezultate ar face cu echipe care au vedete si se cere cstigare de campionat deoarece stress-ul nu e acelasi. Felicitari si spe ca visul tau CHELSEA sa devina realitate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează