INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Dan Petrescu şi-a anunţat planurile de viitor! Unde va antrena: "Cred că în două-trei luni se va întîmpla"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 17:32

Demis de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu îşi doreşte să ia o pauză, cel puţin pînă în vară. Antrenorul român nu se gîndeşte la o revenire în ţară, pe primul plan fiind o echipă din străinătate. 

"Singurul lucru pozitiv e că voi pune familia pe primul loc, pentru că de cinci ani, de cînd sînt în Rusia, mi-am văzut familia foarte rar.

Sper ca două-trei luni să mă relaxez şi să mă gîndesc la ei. Nu o să pot stau foarte mult fără fotbal, pentru altceva nu sînt făcut.

Dar orice ofertă e acum, nu mă interesează, decît dacă cineva are un plan serios. Dacă vine o ofertă, nu aş antrena decît din sezonul viitor.

Prioritatea va fi o echipă din străinătate pentru mine. Cred că în două-trei luni ceva se va întîmpla" a afirmat Petrescu conform Mediafax.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
shab
shab  •  10 Aprilie 2014, 21:42
Postat de zurzu_zurzu pe 09 Aprilie 2014, 22:01

Dragul meu Petrescu din nefericire pentru el nu i Panait Istrati,dar cu siguranta titlul cu Unirea Urzicenii a fost luat inca de la inceperea sezonului...Tu ai impresia ca Bucsaru se imprumuta la GIGI 8 milioane asa aiurea in tramvai?Omul stia clar ca v a fi ajutat sa l ia,merge in Championes Ligues si acolo v a ploua cu ceva mai multe milioane decat s a imprumutat si uite asa lovea doi iepuri dintr o data!!Raman doar la parerea mea,cateva campionate pe care le nu numaram pe jumate din degetele de la o mana sunt castigate dupa 2000 pe teren si asta din lipsa de adversar,vezi Steaua anul trecut si Dinamo in perioada Rednic,cand au ucis campionatul..in rest....provincia cu mita FRF...

Deci Gigi i-a imprumutat lui Bucsaru 8 milioane ca sa ia acesta titlul? Nu mai bine il lua el? Ai o logica fantastica. Petrescu a avut rezultate bune la toate echipele la care a fost, Wisla, Unirea, Kuban, Dinamo Moscova, deci gargarisesti degeaba.

neludum
neludum  •  10 Aprilie 2014, 11:41

Depinde ce intelege fiecare prin "mare antrenor".E un antrenor bun care n-a confirmat la inaltimea asteptarilor ! Titlul l-a luat cum l-a luat dar a avut ceva rezultate inUCL ,8 puncte nu-s chiar de colo.Otelul a luat titlul in aceleasi conditii (banii la M.SANDU M .STAN,Mitica,CCA) dar ne-a facut de ras Europa ! Vom vedea in continuare ,daca nu vine la nationala , e constient ca n-are mare valoare si nu vrea decat sa pacaleasca pe cei cu bani cat se mai poate !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2014, 02:04

Toti imberbii care n au facut armata cred ca Bursucea e super antrenor ...omul n a castigat nimic ...dar absolut nimic in afara tarii ...iar in tara are un singur trofeu pe care l a luat prin frauda .In Rusia a luat bataie de la echipe retrogradate ...si anul acesta si anul trecut ...cat sa l mai suporte rusii ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează