INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Dan Petrescu şi-a schimbat meseria după despărţirea de Al Arabi » Cu ce se ocupă românul acum

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 10:59

Dan Petrescu, 46 de ani, s-a despărţit de Al Arabi, însă n-a părăsit Qatarul şi a decis să aştepte noi oferte în timp ce şi-a găsit o nouă meserie.
Antrenorul român a cîştigat doar 3 meciuri din 11 în campionatul Qatarului, iar cu cele 14 puncte strînse, Al Arabi este abia pe locul 8, fapt ce a dus şi la demiterea tehnicianului.

Deşi ofertele curg pentru fostul fundaş de legendă al lui Chelsea, acesta nu prea pare tentat să revină în antrenorat.

Fiind un bun cunoscător al fotbalului britanic, Dan Petrescu a acceptat propunerea unei televiziuni de sport din Qatar să comenteze meciurile din Premier League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:47
Postat de lord_of_the_drinks pe 20 Decembrie 2014, 11:23

Succes Dane in tot cea ce vei face in continuare!

e cu totul altceva, aici sunt de acord. mi-a fost un om simpatic, intotdeauna.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:47
Postat de nebraska pe 20 Decembrie 2014, 12:44

Un antrenor serios nu merge la camile....cel care face asta iese din randul antrenorilor,e compromis.E moartea pasiunii sa mergi acolo.

exact. am scris ceva in acest sens, ceva mai jos.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:44
Postat de brancusi pe 20 Decembrie 2014, 15:07

Ramane un antrenor foarte bun,care a avut o optiune neinspirata din punct de vedere al momentului la care a facut-o.Ii doresc sa revina si sa confirme in Europa,a agonisit cat pentru mai multe vieti ca sa fie nevoit sa se mai iroseasca pe la camilezi.

foarte bun ? unde ? cand ? cum ? cu un campionat aranjat politic, si ala gata sa fie pierdut, de a trebuit Mafia sa plateasca sup[limentar in ultima clipa ? unde ? in stepele Rusiei, la echipe care niciodata nu s-au clasat final, mai sus de locul 4 ? unde ? intre dunele de nisip nesfarsite ale Arabiei, unde camilarii deja nu mai merg fara GPS ? deosebit de bun, domnule Constantin Brancusi, deosebit, da..)) adica deodesit, de bun.) sau... ne... bun, adica ceva ce nu e chiar atat de bun..))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează