INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

De ce nu s-a impus Deac la Schalke? "Magath nu iubeşte românii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 19:06

Vlad Munteanu a declarat la Fanatik Show că Ciprian Deac nu avea cum să se impună la Schalke 04, tocmai din cauza antrenorului Felix Magath.

Deşi era văzut ca o mare speranţă pentru fosta campioană a Germaniei, românul  Deac a sfîrşit prin a fi împrumutat la Rapid, după un sezon ratat în totalitate.

"Magath nu iubeşte românii, asta e sigur. Probabil nici noi nu îndeplinim rigorile sale, dar cred că ne meritam şansa. Eu m-am transferat la Wolfsburg înainte ca el să fie numit antrenor, apoi nici nu m-a băgat în seamă. La fel şi cu Deac, nu poţi să spui că i-a acordat o şansă dacă l-a băgat să joace numai în cîteva meciuri", a povestit Vald Munteanu.

El a mai declarat că Deac nu fusese niciodată în planurile lui Magath, care venise la Cluj să-l cumpere pe Traore, dar l-a luat pînă la urmă pe mijlocaşul de 25 de ani.

"El a venit la un meci al CFR-ului ca să-l vadă pe Treore, dar atunci Deac a jucat foarte bine şi l-a impresionat. L-a văzut apoi într-un meci al naţionalei şi după ce a vorbit cu scouterii şi-a dat acordul pentru transfer. În realitate, planurile sale erau altele", a mai spus fostul jucător dinamovist.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
dan
dan  •  23 Iunie 2011, 12:26

Deci Magath venise sa vada pe altcineva, totusi EL L-A ALES PE DEAC, dar nu iubeste romanii? Da, are logica. :))

ciupi0812
ciupi0812  •  23 Iunie 2011, 06:53

exista ceva adevar in spusele lui vlad munteanu vizavi de iubirea lui magath pentru tricolorul nostru. si streit, un fotbalist peste vlad si deac dpdvedere al valorii, a fost efectiv scos din fotbal de miopul asta, care la viata lui a fost un fotbalist de mare valoare, si nici ca antrenor nu se poate spune ca n-a avut succes, mai ales in era bavareza. i-o fi sutit cineva cu accent romanesc mai bronzat borseta si de-atunci ne tine minte

costanb
costanb  •  22 Iunie 2011, 22:27

Realitatea este alta,Deac este slab ca jucator,iar la Nationala a fost catastrofal,nu stiu pe ce criterii l-a seletiona Lucscu ? De fapt un antrenor incompetent ca Razvan,care a mai selectionat pe Florescu Grigore etc.nu mai mira pe nimeni.L-am vazut jucand la Cluj,unde mare parte dintre suporterii clujeni erau impotriva sa,numindu-l "pruna" Asa ca nu trebuie sa de-a vina pe antrenor.O sa-l vedeti si la Rapid ca nu va face nimic,acest Deac.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează