INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - CLUB BRUGGE 0-3

Debut de coșmar pentru Răzvan Marin » Standard a fost umilită de liderul din Belgia

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 16:58

Standard Liege a pierdut categoric meciul de pe teren propriu din etapa a 22-a din prima ligă belgiană cu liderul Club Brugge, scor 0-3, goluri Vossen 21, Vormer 66 și Wesley 70.

Răzvan Marin, mijlocașul transferat zilele trecute la Standard de la Viitorul, a debutat pentru echipa gazdă. Fotbalistul de 20 de ani a intrat pe teren în minutul 80, în locul belgianului Ibrahima Cisse. În cele 10 minute jucate, Răzvan n-a ieșit prea mult în evidență, dar nici coechipierii nu l-au ajutat prea mult.

Standard Liege își continuă sezonul dezamăgitor, în acest moment ocupând locul 9, cu 31 de puncte, la 4 lungimi în spatele primului loc care duce în play-off, ocupat de KV Mechelen.

2.400.000 €a plătit Standard Liege în schimbul lui Răzvan Marin de la Viitorul, anunțul transferului fiind publicat în exclusivitate de GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
knuty
knuty  •  22 Ianuarie 2017, 19:47

Jucatorii de *** nu se adapteaza in Belgia!!!!Va pati ca Manea!!!Va fi imprumutat sau dat afara!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  22 Ianuarie 2017, 18:26

Cand am citit primele cuvinte din titlu mi-a fost teama ca s-a accidentat. Bine ca nu e cazul, "cosmarul" trece repede, nu e primul si nici ultimul meci pe care il va pierde la scor, sanatos sa fie....

brandremist
brandremist  •  22 Ianuarie 2017, 18:00

A aterizat că ***. Scorul era care era, unii suporteri îi huiduiau deja pe ăștia de la Standard, alții plecau acasă, minute puține, moralul la pământ. A făcut și el un dribling în jumătatea adversă și a dat o pasă pentru un coechipier, care putea fi interesantă, dar ăla s-a împiedicat și a pierdut mingea. Și asta a fost tot. Dacă nu prind play offul, nu-l văd bine pe antrenor. Mai ales că pare să țină belgienii pe banca de rezerve.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează