INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

Decizie de ultimă oră luată de Al Ittihad în privinţa lui Victor Piţurcă » Anunţul lui Ibrahim Al-Balawi, preşedintele clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 20:10

Conducerea clubului Al Ittihad a precizat că nu a luat niciodată în discuţie schimbarea antrenorului Victor Piţurcă, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate de echipă în campionatul Arabiei Saudite.

"Ittihad FC şi antrenorul Victor Piţurcă au încheiat un contract valabil pînă la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înţelegeri nu a fost niciodată pusă în discuţie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să cîştige campionatul în sezonul viitor.

Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulţumit de munca lui Victor Piţurcă şi a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reuşit să schimbe stilul de joc, să îmbunătăţescă randamentul echipei şi să aducă profesionalismul în rîndul jucătorilor, astfel că sîntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară", se arată în comunicatul Al Ittihad către Mediafax, semnat de preşedintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

Fostul selecţioner al naţionalei României Victor Piţurcă a semnat, la 16 octombrie, un contract pe două sezoane cu Al Ittihad. În cinci meciuri disputate în campionat, sub conducerea lui Piţurcă, echipa a înregistrat o remiză şi patru înfrîngeri, fiind vehiculată în mass media o posibilă schimbare a antrenorului român.

După disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupă locul cinci cu 22 de puncte, la nouă puncte de liderul Al Nasr.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
geov
geov  •  18 Decembrie 2014, 08:16

N cred ca va face prea multi purici.Echipa era prima cind a preluat-o el acum se scufunda .Metodele lui sunt cam invechite , stilul de joc -nu luam gol si apoi vom mai vedea nu merge .

plischi
plischi  •  18 Decembrie 2014, 06:26

ceva-ceva ii invata piturca pe papagalii aia (nu ma refer la jucatori), ca doar lumea nu se rezuma la fotbal, mai sunt si sporturi de masa, de ruleta samd.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 00:52
Postat de a.c.a.b_st pe 17 Decembrie 2014, 20:13

I-a dresat si pe aia :)))))))))))))))))))))))))

.>)) asa se pare..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează