INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Decizie drastică luată de șefii lui Deportivo! Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 12:34

După ce a făcut mai multe declarații în care spune că nu îi convine situația de la Deportivo La Coruna, atacantul Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri.

Presa din Spania anunță că echipa galiciană vrea să-l vândă pe Andone, 24 de ani, pentru a face rost de bani pentru a-l cumpăra definitiv pe Lucas Perez, jucător împrumutat de la Arsenal.

În vară, Andone a avut mai multe oferte de la cluburi din Anglia, dar și de la Fiorentina. Clubul spaniol i-a fixat atancatului o clauză de 30 de milionae de euro.

2 goluri și 2 pase de gol
are Andone 10 meciuri de LaLiga

Într-un interviu pentru AS, Florin Andone  declara că regreta că a refuzat în vară ofertele uriașe. ”E foarte greu să treci de la a fi titular indiscutabil la a nu juca. Puteam să câştig mai mult decât dublu. Am avut oferte uriașe în vară și puteam să câştig mai mult decât dublu. Nu am forţat lucrurile și am zis «Vreau să rămân. Mă simt încrezător şi important». Acum gândesc altfel şi am dubii că am ales bine. Lucrurile trebuie să se schimbe, sunt nemulţumit. Caut să trec cu vederea, dar aproape că nu mai suport și îmi vine să plâng. E foarte dificil să treci de la a fi titular indiscutabil şi curtat de atâtea echipe la a nu juca", a spus Andone în AS.

5.000.000 €e cota lui Andone, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
425731240965213
Viorel Chirca  •  18 Noiembrie 2017, 22:59

mie imi place Andone....foarte putini jucatori romani mor cu adversarii de gat...e foarte bataios si munceste mult....trece printr o perioada nefasta dar cred ca o sa isi revina

705579789543629
Marian Radu  •  18 Noiembrie 2017, 18:23

Ce-i de comentat ..??!!.... o hahalera care se crede fotbalist, laudat mereu de ***-i***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Noiembrie 2017, 17:06

Din cat l-am vazut la tv nu m-a impresionat cu nimica. De unde atata amar de bani pentru jucatori ce nu joaca ..nimica?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează