INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

Decizie drastică luată de Victor Piţurcă! Anunţul de ultimă oră al lui Ibrahim Al Balawy » Salariul real al fostului selecţioner în Arabia Saudită

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 16:26

Preşedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al Balawy, a dezvăluit presei saudite  planurile pe care Victor Piţurcă le are la noua sa echipă. 

"Mi-a zis că ar vrea să schimbe toţi stranierii din echipă şi să aducem alţii ceva mai valoroşi", a spus Al Balawi.

Cei 4 jucători străini din lotul lui al Ittihad sînt: Mohammed Abdulsamee (fundaş iordanian), Marquinho (mijlocaş brazilian), Samba Diakite (mijlocaş din Mali), Didier Ya Konan (atacant ivorian).

Printre jucătorii pe care Victor Piţurcă îi vrea s-ar putea să se numere steliştii Cristi Tănase şi Alexandru Chipciu.  "Sînt decizii tehnice care nu mă privesc, să facă ce vrea el", a spus Al Balawy conform DigiSport.

Victor Piţurcă va ajunge în Arabia Saudită miercuri, cînd va urmări meciul cu Al Nasr.

4,5 milioane de euro (22 de milioane de riali) este salariul pentru două sezoane al lui Victor Piţurcă şi staff-ului său conform spuselor lui Al Balawy

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 18:28

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:19
Postat de tonyneculai pe 21 Octombrie 2014, 12:57

da' esti foarte in tema cu articolul in sine :) Nu mai bine scrii commentul asta pe fruntea aia ta de idiot sa observe toata lumea cand mergi pe strada?

Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata... Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata.

tonyneculai
tonyneculai  •  21 Octombrie 2014, 12:57
Postat de andytheblue pe 21 Octombrie 2014, 11:16

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

da' esti foarte in tema cu articolul in sine :) Nu mai bine scrii commentul asta pe fruntea aia ta de idiot sa observe toata lumea cand mergi pe strada?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează