INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Declaraţia care îi va cuceri pe fanii Fiorentinei! Tătărușanu: "Vreau să îmbătrânesc aici" » Care e principalul motiv de îngrijorare pentru român

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 19:38

Deşi presa din Italia a scris constant în ultima perioadă că Ciprian Tătăruşanu (31 ani) nu va mai continua la Fiorentina din vară, portarul român dă asigurări că vrea să rămână în continuare pe "Artemio Franchi".

"Concurenţa îmi face bine, mereu mi-a plăcut de-a lungul carierei să fac parte dintr-un grup de portari valoroşi.

Nu voi pleca nicăieri în următorii ani, sunt la Fiorentina, aici vreau să îmbătrânesc", a spus Tătătuşanu în presa din Italia. 

Fiorentina l-a achiziţionat recent pe Marco Sportiello (24 ani), goalkeeper-ul Atalantei care este considerat unul dintre cei mai talentaţi portari din Serie A.

Presa din Italia a scris recent că, odată cu aducerea lui Sportiello, zilele lui Tătăruşanu la Florenţa sunt numărate, iar o decizie finală a clubului urmează să fie luată la finalul sezonului. 

  • Românul evoluează pentru Fiorentina din 2014, când a fost adus de la Steaua.
  • A evoluat în 64 meciuri în poarta echipei viola.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  09 Martie 2017, 21:33

,,Deşi presa din Italia a scris constant în ultima perioadă că Ciprian Tătăruşanu (31 ani) nu va mai continua la Fiorentina din vară..'' Presa din peninsula nu a afirmat NICIODATA ca Tatarusanu ar fi pe feras, sunt doar speculatiile si rautatile voastre. La fiecare articol de-a lungul anilor despre asa zis ,,faras'' eu vi-am adus contrargumente de pe site-ul oficial al clubului AC Fiorentina. Deontologia voastra profesioanala tinde spre zero dar spiritul cancan-ist de radioșanț il aveti in sange cu totii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close