INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Declarații emoționante ale lui Răzvan Lucescu: ”Nu-mi vine să cred că sunt la PAOK!”

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2017 21:27

Răzvan Lucescu și-a stabilit primele obiective după ce-a fost prezentat oficial la Salonic: ”Vreau ca echipa mea să fie echilibrată, să aibă posesia și controlul jocului”.

Răzvan Lucescu a intrat deja în pâine la Salonic. A semnat acordul pe 3 ani cu PAOK și a oferit primele impresii: "Totul s-a întâmplat foarte repede, nici nu îmi vine să cred că sunt aici. Mă simt extrem de fericit. Obiectivul meu este să fac o echipă foarte puternică. Însă, mai presus de orice, fotbalul actual înseamnă să lupți, ca să depășești toate obstacolele pe care le întâlnești în față".

"Apreciez calitatea lotului"

Spre deosebire de antrenorul sârb pe care l-a înlocuit, Aleksandar Stanojevici, Luce jr s-a arătat constructiv.

"Eu apreciez calitatea lotului, am zis-o și anul trecut. PAOK are jucători valoroși, rapizi și inteligenți în a evalua situațiile de joc. Știu că fanii visează la titlu. Nu pot să le promit decât că o să ne batem și o să ne concentrăm toate forțele pentru a ne atinge obiectivele", explică antrenorul român de 48 de ani.

"Am pretenții mari"

Răzvan e însă exigent: "Am încredere în noii mei jucători, dar am pretenții mari de la ei. Trebuie să ne adaptăm reciproc, timpul ne presează. Să muncim mult și vom reuși. Vreau ca echipa să fie echilibrată, să aibă posesia și controlul jocului. Avem nevoie să știm cum să jucăm în atac și în apărare. Cel mai important lucru în fotbal e echilibrul, care vine de la fiecare jucător în parte". 

"Joi dimineață au fost primele contacte cu PAOK. Așa este în viață, trebuie să fii oricând pregătit. Mi-am adus trei secunzi italieni, un traducător grec, dar am păstrat restul staffului găsit aici"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Lucescu cunoaște echipa, l-am avut adversar de 5 ori sezonul trecut. A fost decizie aprobată în unanimitate. Am pierdut 2-3 săptămâni, însă l-am ales pentru că știe bine limba și campionatul"
Lubos Michel, președinte PAOK

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bakunin
bakunin  •  12 August 2017, 10:31
Postat de Marian Bonea pe 12 August 2017, 08:21

mai ingroapa o echipa ,asa cum a facut si cu RAPIDUL,amintiti-va cum statea Teixeira rezerva la Rapid ,nu au altceva in cap decat banii,ca antrenor este de nivelul ligii a patra.A bagat rapidul in groapa,rusine lucescu.

A fost adus de mafiotul Lubos Michel, care e in cardasie cu victima vatmanului.

gigelos
gigelos  •  12 August 2017, 09:33

Un roman , un tânăr, totuși, este angajat la o super echipa din Grecia .De ce trebuie sa aruncati voi cu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 August 2017, 08:38

Razvanel si tati si-au batut joc de nationala României si au pretentii sa mai vina o data. Voi astia care ii aparati sunteti coetnici cu invitatii lu Măruta si habar nu aveti de fotbal !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează