INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Declarații tari făcute de Florin Andone: "Eu m-am născut să fiu titular! Dacă nu joc, îmi fierbe sângele"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 15:47

Florin Andone, atacantul lui Deportivo La Coruna, a acordat un interviu în presa din Spania. Vârful de 23 de ani a vorbit despre echipa sa de club și cariera în Spania.

"Mi s-a părut ciudat să fiu rezervă în meciul cu Celta Vigo. Joselu a jucat bine cu Barcelona, a marcat, dar puteam să fiu eu în echipă. A trecut și încerc să recâștig încrederea antrenorului. Nu există altă mentalitate pentru mine. Vreau să joc.

Nu știu dacă voi fi titular cu Valencia, dar vreau să joc. Îmi fierbe sângele când nu sunt titular. M-am născut să fiu titular, nu rezervă, să joc și să-mi ajut echipa", a spus Andone pentru AS.

"Nu mă gândesc la plecare. Sunt aici și mă simt apreciat de conducere, jucători și suporteri. Nu mă gândesc să plec prea repede de la Depor. Asta dacă nu decide clubul să mă vândă. Mai am 4 ani de contract aici" Florin Andone

Andone a marcat 8 goluri în 27 de meciuri pentru Deportivo, echipă care l-a cumpărat în vară, de la Cordoba, pentru 5 milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
973888729315965
Alexandru Pau  •  30 Martie 2017, 17:57
Postat de cobra_z pe 30 Martie 2017, 16:18

numarul 2 din imagine pare trecut de 50 de ani...ce face stresul +banii+viata de noapte+antrenamentele dure +medicamentatia din om...

si totusi ne-au dat scor de neprezentare acasa :)

ando89
ando89  •  30 Martie 2017, 17:41

Se pare că băiatul este marcat de unele glume proaste făcute de unii colegi de la națională care nu prind nici măcar lotul și au mintea odihnită .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Martie 2017, 16:23

"Andone a marcat 8 meciuri în 27 de meciuri pentru Deportivo, echipă care l-a cumpărat în vară, de la Cordoba, pentru 5 milioane de euro". Tot articolul este declaratia lui Andone. Alea 2 randuri care sunt contributia jurnalistului gsp au fost suficiente pentru o gafa de proportii. Numai *** cu *** acolo in redactie, asa e ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează