INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Dezvăluiri amuzante ale unui "veteran" din Liga 1: "Antrenorul ne-a zis să schimbăm clubul, că acolo merge doar el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 20:49

"Veteranul" Florin Cernat (38 de ani), în prezent la FC Voluntari, a rememorat în cadrul unui interviu o întâmplare amuzantă petrecută în Ucraina, pe vremea când evolua pentru Dinamo Kiev.

"Ţin minte o fază din Ucraina. Eram noi într-un club la distracție după un meci, Lobanovski încă era antrenor. Eram mulţi, 8-10 jucători, şi a venit Anatoli Demianenko, antrenorul secund. Când l-am văzut, am zis «Doamne, mâine am încurcat-o».

Dar a venit la noi şi ne-a zis aşa: «Ăsta e clubul meu. Fugiţi în altă parte, schimbaţi clubul». Când am auzit, nu mi-a venit să cred", a spus Florin Cernat, la TV Telekom Sport.

Cernat a evoluat pentru Dinamo Kiev timp de 8 sezoane, între 2001 și 2009. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Oțelul Galați, Dinamo, Hajduk Split, Kardemir Karabukspor, Rizerspor, Viitorul și FC Voluntari. În tricoul primei reprezentative, Cernat a strâns 14 selecții, marcând două goluri.

5 titluri,
4 Cupe și 3 Supercupe a cucerit Florin Cernat alături de Dinamo Kiev

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează