INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Dilema unui fost internațional german: ”De ce nu e Maxim titular mai des? E o cutie cu surprize”

Maxim are 5 goluri și 7 assisturi în 24 de apariții la VfB în 2. Bundesliga
Maxim are 5 goluri și 7 assisturi în 24 de apariții la VfB în 2. Bundesliga

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 00:00

Hansi Muller, fost internațional și decar la Stuttgart, se întreabă și acum de ce ”tricolorul”, la calitățile lui, nu e mai des titular.

În ultimele 6 etape, de când e punct fix în primul unsprezece, Alex Maxim a contribuit decisiv la iminenta revenire a Stuttgartului în Bundesliga. Trei goluri, două assisturi.

Dar pentru fostul internațional german Hansi Muller, 59 de ani, "tricolorul" continuă să fie "o cutie cu surprize, un mare mister. Are un potențial incredibil, însă noi, jucătorii de altădată ai lui VfB, ne întrebăm mereu: de ce unul cu calitățile lui nu e mai des titular?

Cu balonul face lucruri de care alții nu sunt în stare și totuși, la patru sau cinci din antrenori a fost mai mereu rezervă. Nu se pot înșela chiar toți în privința lui".

Fost decar, ca și românul, Muller crede că "doar Maxim poate schimba lucrurile. Trebuie să dea 110 la sută din el. Adesea sunt mici nuanțe, câteva procente care fac diferența".

"Și antrenorul Wolf are un merit în revenirea lui Maxim. A știut să-l provoace să dea mai mult"
Hansi Muller, fost internațional german   

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează