INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC ZAKHO

Dorinel nu merge singur în Irak » Unul dintre golgeterii Ligii 1, aproape de a semna cu Zakho

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 16:50

Dorinel Munteanu a semnat deja cu FC Zakho, iar irakienii plănuiesc acum și transferul lui Cristian Bud, atacantul de 31 de ani al lui CFR Cluj.  

Bud intră în ultimele luni de contract, iar în cazul în care clujenii nu bat palma pentru un transfer în această perioadă de mercato, riscă să-l piardă gratis la vară.

Salih Jaber, căpitanul lui Zakho și fost fotbalist la Universitatea Craiova și Gloria Buzău, a confirmat negocierile dintre CFR și noua echipă a lui Dorinel Munteanu și susține că cele două părți trebuie doar să stabilească ultimele detalii legate de suma de transfer.

"În proporție de 80% transferul este realizat. Mai trebuie să ajungem la un acord cu cei de la CFR Cluj asupra sumei de transfer. Oricum, Bud devine liber din vară, astfel că ardelenii preferă să-l dea acum. Este vorba despre o sumă în jur de 50.000 de euro. Cu jucătorul ne-am înțeles.

Dacă va confirma, în vară va semna un alt contract, valabil un sezon iar salariul său se va dubla automat. Deocamdată, pentru cinci luni va încasa 140.000 de dolari", a spus Salih Jaber pentru TV Digi Sport.

11 goluria marcat Bud în cele 17 partide jucate pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
onduku
onduku  •  03 Ianuarie 2017, 11:34
Postat de luker pe 03 Ianuarie 2017, 01:58

Ce slabi antrenori avem. Daca si Dorinel a ajuns sa antreneze in Iraq. Niste pampalai care habar nu au ce sa faca in viata. Ajungi sa antrenezi in Iraq, niste ***.

Dorinel se propunea si-n ligile inferioare.

10153324563120690
Stoica Relu  •  03 Ianuarie 2017, 10:01

Pai d aia nu vine nimic din urma.La ce antrenori avem in prima liga,clar nu o sa avem rezultate niciodata.Imaginai va ce e in liga lll ,a lV...la grupele de copii si juniori e jale mare...!Nu avem fotbal din cauza pregatiri profesionale a tuturor antrenorilor romani.Cine isi inchipuie ca astia stau sa studieze cele mai noi moduri de antrenament,ca vizioneaza zi si noapte DVD cu tineri fotbalisti ,etc,etc..isi inchipui prost.Pai ei au sarit pe Daum la inceput din teama ca omul o sa aibe rezultate si asa arata ca ei sunt foarte slabi.Cand au vazut ca nu are rezultate,pentru ca jucatorii nostri sunt vai steaua lor le a venit apa la moara,cum ca vezi doamen ca e Daum slab si ca un antrenor roman era capabil sa se lupte la sefia grupei...Totul in frunte cu *** ala de Ioanitoaia..!Pana nu scapam de presedintii astia *** p,blatisti si de generatia asta de antrenori praf,nu o sa avem fotbal,oricare presedinte ar veni la FRF.Bine nu spun ca Burleanu e la superlativ..Pe mine m a convins ca nu o sa faca nimic din momentul cand nu a infiintat campionatul national de tineret si a inceput cu centrele lui de excelenta..Un aiureala mai mare nu putea inventa!Cat despre Iorgulescu nu am ce spune.Un mafiot dovedit de DNA si nu numai..!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  03 Ianuarie 2017, 07:38

Irak?? Și mai vrea să-l ia și pe Bud??? Ce penibil!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează