INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA / FRANȚA

Două egaluri pentru echipele conduse de Dan Petrescu și Viorel Moldovan » Ambii tehnicieni ocupă locul 13 în campionatele unde antrenează

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 21:03

Dan Petrescu, antrenorul rușilor de la Kuban Krasnodar, n-a reușit să câștige meciul de pe teren propriu cu Saratov, scor 0-0.

Trupa ”Bursucului” ocupă locul 13 în liga secundă din Rusia, cu 13 puncte în 12 etape, după ce a început sezonul cu înfrângeri pe bandă rulantă. Saratov e pe poziția a 19-a, cu 10 puncte.

Viorel Moldovan, tehnicianul lui Auxerre, a înregistrat și el tot un rezultat de egalitate în liga secundă din Franța. Auxerre a făcut scor alb pe teren propriu cu Sochaux. Formația fostului secund al naționalei României e pe poziția a 13-a, cu 6 puncte după primele 6 etape. Sochaux e pe 4 , cu 10 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  10 Septembrie 2016, 23:25

Petrescu e un antrenor isteric si mediocru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează