INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT SANKT PETERSBURG

Două transferuri în aceeași zi pentru Mircea Lucescu » Zenit a transferat un fost fotbalist al lui Monaco

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 20:39

Zenit Sankt Petersburg i-a transferat astăzi pe fundașul rus Sergei Zuykov (23 de ani) și pe mijlocașul francez Yohan Mollo (28 de ani).

Zuykov a fost transferat de la Volgar Astrakhan, formație care se bate la retrogradare în cea de-a doua ligă din Rusia, pentru care fundașul a bifat 19 apariții în acest sezon și a macat 5 goluri. Zuykov are și șase meciuri jucate la naționala U21 a Rusiei.

"Am fost contactat de oficialii lui Zenit la finalul primei părți a sezonului și am fost de acord să ne întâlnim. La început nu am crezut că e serios, dar odată ce am discutat am înțeles că există un interes real din partea clubului și am hotărât să vin aici", a spus tânărul fotbalist pentru site-ul oficial al lui Zenit.

Yohan Mollo, fost fotbalist la Monaco, Marseille, Granada sau Saint-Etienne, a jucat în acest sezon la Krîlia Sovetov, pentru care a înscris de 5 ori în 38 de meciuri.

A fost foarte important pentru mine că antrenorul știa cine sunt și că m-a dorit aici. Yohan Mollo

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează