INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

După Pițurcă, un alt antrenor român este în cărți pentru a deveni selecționerul Belgiei » Tehnicianul și-a depus CV-ul la Federație

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 11:51

Belgia, echipă clasată pe locul 2 în clasamentul FIFA, s-a despărțit de Marc Willmots după ce a fost eliminată în sferturile EURO 2016.

Acum, belgienii caută un nou selecționer, iar presa din Belgia  anunță că pe listă se află și Ladislau Boloni.

Românul și-a depus CV-ul pentru a fi luat în calcul, dorind o revenire în fotbalul belgian. În vârstă de 63 de ani, Boloni a antrenat în Belgia pe Standard Liege, în sezonul 2008-2009, câștigând campionatul.

De-a lungul carierei, fostul selecționer al României a mai antrenat la Nancy, Sporting, Rennes, AS Monaco, Al-Jazeera, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor și Al Ittihad.

Presa din Arabia a scris săptămâna trecută că Pițurcă se află pe lista șefilor fotbalului belgian.

BELGIA CAUTĂ SELECȚIONER PE SITE

În plus, arabii scriu că Pițurcă mai este dorit de două cluburi din Arabia Saudită.

După demiterea lui Wilmots, federația din Bruxelles a lansat un casting pe site-ul oficial. Se cere un profil explicit, atestat de rezultate, deadline-ul fixat fiind pe 31 iulie.

Potrivit La Derniere Heure, profilul cerut e clar și caracteristicile noului tehnician trebuie detaliate în nota redactată: "Experiență, să fi obținut rezultate în fotbalul mondial, să dețină atestate pentru cunoștințele tactice și capacitatea de a transfera jucători de top și pentru a lucra cu experți de vârf. Să fie un bun comunicator, să se adapteze activității într-o organizație, în colaborare cu o structură comercială, financiară și managerială. Iar dacă vă încadrați, nu ezitați să ne contactați"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  27 Iulie 2016, 14:54

ba ,cine dracu va angajeaza asa *** de nu stiti sa vorbiti romaneste? adica *** a fost antre norul belgiei? cand ba prostule?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  27 Iulie 2016, 14:37

dupa titlul vostru Piturca ar fi fost deja selectionerul Belgiei... dar la mintea voastra ce vreti sa va cer mai mult??!! Bah...voi vorbiti limba romana acolo in redactie??? sau ce mama lu becali cautati voi acolo?!!

kandaon
kandaon  •  27 Iulie 2016, 13:25

Fix Piturca :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează