INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

E oficial! Mircea Lucescu și-a decis viitorul: "Nu vreau să fiu umilit"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2015 19:31

Mircea Lucescu s-a calificat cu Șahtior în finala Cupei Ucrainei, după 2-1 la general în fața lui Dnipro.

Tehnicianul român, în vîrstă de 69 de ani, a lămurit la conferința decizia pe care a luat-o în legătură cu viitorul său la cîrma formației ucrainene.

"Sînt întrebat mereu, se scriu o mulțime de lucruri legate de acest subiect. Anul trecut în ultima zi la Donețk, a trecut un an de atunci, am semnat pe încă un an cu Șahtior, pentru că anticipam dificultatea acestei echipe în campionatul ucrainean.

De aceea voi ramîne aici și sezonul viitor, în aceleași condiții, cu aceleași dificultăti, dar nu vreau să fiu umilit în profesia mea și în ceea ce reprezint eu față de jucătorii mei.

Vreau să fim respectați pentru istoria noastră, care este și istoria fotbalului ucrainean. Merităm asta prin calitatea fotbalului, prin trofeele obținute", a spus Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
597888413680884
Vasile Tichiris  •  22 Mai 2015, 11:41

tot respectul pentru m.lucescu care a decis sa ramana la donet atit timp cit este dorit acolo inseamna ca relatia sa cu jucatori este una de exceptie iar activitatea sa este apreciata de conducerea clubului in ce priveste punctele luate dela cluj si date acum inapoi este un lucru corect fotbalul se joaca pe teren si nu la masa verde incorectitudinile priveste vlubul si nu jucatori care isi fac treaba pe teren

submarina
submarina  •  22 Mai 2015, 09:34

Sa traiti! Cu tot respectul fata de marele antrenor roman Mircea Lucescu, dar s-a cam retinut pe la sahtior. Trebuia sa-i lase insa cu doi ani in urma. Dar probabil ca a insistat pro rusul Ahmetov sa ramana, deoarece dupa ultimele evenimente din Ucraina (cotropirea de catre rusi a Crimeei si declansarea actiunilor militare in est-ul tarii) putin probabil ca un antrenor de calitate sa mai vina in zona aia. In asemenea conditii pe Mircea Lucescu personal il consider un adevarat erou.

ubimortus
ubimortus  •  22 Mai 2015, 07:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

100.000 de euro in trei ani ii fix pielea...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close