INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KRASNODAR

Echipa lui Andrei Ivan urcă surprinzător pe locul 2 în Rusia » Krasnodar surclasează cu 5-1 pe Anzhi, în deplasare

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 11:17

Krasnodar învinge cu 5-1 pe Anzhi Makhachkala, pe terenul acesteia, în etapa a 10-a din Premier League, campionatul Rusiei. Formația lui Ivan este revelația acestui început de sezon, ocupând poziția a 2-a în clasamentul provizoriu, înaintea lui TSKA și Spartak Moscova, conform goal.com.

Echipa lui Igor Shalimov, în care Andrei Ivan a fost doar rezervă, a deschis scorul în minutul 30 prin Smolov, care a profitat de o gafă în apărarea gazdelor. După pauză, dominarea oaspeților a fost totală, iar în minutul 55, suedezul Viktor Claesson a înscris pentru 2-0, după o centrare a lui Shishkin.

Krasnodar a apăsat pe accelerație și în numai 12 minute, a punctat de trei ori prin golurile lui Wamberto (67’, 71’) și Okriashvili (79’). Anzhi nu a putut face față ritmului impus de formația vizitatoare, ea reușind doar să marcheze golul de onoare prin Poluyakhton (77’).

În acest sezon, Andrei Ivan, transferat de la CS U Craiova, a jucat în 2 meciuri din campionatul Rusiei, adunând doar 7 minute în echipa lui Shalimov.

După această victorie, Krasnodar ocupă locul 2 în clasament, cu același număr de puncte 21, ca Zenit St. Petersburg, care are un meci mai puțin disputat. Etapa viitoare, pe 24 septembrie, formația românului va înfrunta acasă liderul, team-ul condus de italianul Roberto Mancini.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
observator_federal
observator_federal  •  17 Septembrie 2017, 18:41
Postat de randoom.__ pe 17 Septembrie 2017, 15:37

mai jos ti l-am dat exemplu pe baluta,care pur si simplu ne-a bagat in buznar 12 milioane de euro dupa ce a dat gol cu plzen din nimica in ucl si tu vorbesti doar de vlad ala? wtf?

Mi-am dat seama, tu ii confunzi pe Baluta si Balasa? ... Becalizarea este mai periculoasa decat ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  17 Septembrie 2017, 18:30
Postat de Razvan Marcel pe 17 Septembrie 2017, 15:10

Gluma buna ,cu Ivan .Cica cel mai bun,dar tin minte ca asa spuneai si de fratii Costea,cei mai buni din Europa.Si ce naiba au ajuns?La Craiova toti sunt vedete,si ajuns foste vedete.

Bai iti fac o lista intreaga de craioveni care au castigat campionate (si Cupa campionilor) in tricoul altor echipe! Oltenii au o adevarata scoala de fotbal, este o realitate care deranjeaza! Te bagi ca musca in lapte in discutie doar ca sa-ti reversi invidia?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Septembrie 2017, 18:01

Fiodor Smolov ...fie i numele blestemat ...ca mereu il incurc ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează