INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Echipa lui Boloni, înfrângere drastică în Cupa Belgiei: "Să fiu sincer, nu era obiectivul nostru"

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 10:53

Royal Antwerp a fost eliminată din Cupa Belgiei, după înfrângerea suferită pe terenul lui Kortrijk, 2-4. Antrenorul Ladislau Boloni a schimbat 6 jucători în primul ”11” la Antwerp. ”Trebuie să fiu sincer. Cupa nu era obiectivul nostru. Dar asta nu înseamnă că n-am respectat competiția”. 

După Rednic, eliminat cu Mouscron, și Bölöni părăsește Cupa Belgiei. A vrut să odihnească titularii pentru meciul cu Standard de duminică, din campionat, și a făcut șase schimbări în echipă. Cu noii jucători, Antwerp n-a avut nicio șansă. A pierdut clar, 2-4, după 0-4 în minutul 66.

"Sunt supărat, cei pe care i-am folosit acum nu mi-au dovedit că am greșit față de ei la partidele trecute. Am jucat foarte slab, am făcut greșeli de copii, am pierdut mult prea ușor mingea și ne-a costat. Parcă ne-am dat trei autogoluri", i-a criticat Loți la conferință.

Bölöni a recunoscut: "Trebuie să fiu sincer. Cupa nu era obiectivul nostru. Asta nu înseamnă că n-am respectat competiția. Să nu uităm de unde venim noi".

Bölöni va fi suspendat două meciuri la primul atac asupra arbitrilor

Pe 26 octombrie, antrenorul lui Antwerp a fost eliminat la 0-0 cu Standard, după ce a protestat și a aruncat a doua minge pe teren.

"În Belgia, echipele mari au dreptul la mici cadouri. Noi nu suntem trataţi ca o echipă mare. Standard a pus presiune asupra arbitrului", a declarat Bölöni atunci. A primit și sancțiunea: două meciuri în tribună și 2.500 de euro amendă. Dar ambele pedepse sunt acum cu suspendare.

Dacă îi va mai critica o dată pe arbitri, va pierde două partide și va plăti 2.500 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează