INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Echipa lui Dan Petrescu a ratat calificarea din grupele Ligii Campionilor Asiei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 15:37

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Dan Petrescu, a ratat calificarea în "șaisprezecimile" Ligii Campionilor Asiei, după ce a terminat la egalitate în deplasare cu Jeonbuk din Coreea de Sud, scor 2-2.

Formația românului a terminat pe locul 3 în Grupa E, cu 9 puncte, la o lungime sub prima poziție care asigura calificarea mai departe ocupată de Tokyo. Jeonbuk a fost liderul grupei cu 10 puncte.

Jiangsu a început rău meciul, fiind condusă după golul din minutul 19 marcat de Leonardo din penalty. Alex Teixeira a egalat 5 minute mai târziu, iar după pauză brazilianul Jo a adus formația chineză în avantaj. Golul care a scos-o pe Jiangsu din Liga Campionilor Asiei a fost înscris în minutul 68 de Lim Jong-eun.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Mai 2016, 16:27

pai se concentreaza pe campionat ...unde are mari sanse sa termine primii ...asta daca ramane Bursucea ...cu ideeile lui ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează