INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL NASR

Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în finala Cupei Președintelui: "Sper să mai apuc să antrenez aici"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 22:13

Al Nasr, echipa lui Dan Petrescu, s-a calificat în finala Cupei Președintelui după ce a învins-o pe Hatta, echipa la care joacă Adrian Ropotan, scor 1-0. În ultimul act echipa antrenorului român va întâlni Al-Wahda.

"Ei ne-au bătut de două ori anul ăsta. Cu această finală am salvat tot sezonul, dar le-am zis jucătorilor că trebuie să câștigăm acest trofeu. Pe 18 mai se va juca finala.

Cine câștigă va merge în Liga Campionilor. Sper să apuc să mai antrenez și în Ligă, pentru că eu am contract până în iunie. Am avut 3 meciuri până în finală și le-am câștigat cu 1-0", a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

"Dacă voi fi liber de contract din vară e normal să fiu interesat să antrenez naționala României. Urmăresc rezultatele din Liga 1. Lupta la titlu e deschisă. Îmi pare bine pentru Steaua, dar îmi pare rău pentru Gică Hagi" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează