INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA 2

Echipa lui Paul Anton s-a calificat în play-off-ul de promovare în La Liga, însă viitorul jucătorului la Getafe e incert

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 21:00

Getafe, formația pentru care evoluează românul Paul Anton, și-a asigurat duminică seara prezența în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă spaniolă. 

Getafe s-a impus cu 4-0 pe teren propriu în fața celor de la Almeria, într-un meci în care Paul Anton a fost doar rezervă. 

Cu o etapă înainte de final, echipa la care evoluează românul se află pe locul trei, cu 67 de puncte, însă nu mai are șanse matematice să urce pe unul dintre primele două locuri. 

Play-off-ul din a doua ligă spaniolă se va disputa după modelul englezesc, ocupantele locurilor 3-6 urmând să dispute un turneu de promovare, la capătul căruia o singură echipă va obține biletele pentru La Liga.

Paul Anton este împrumutat de Dinamo la Getafe până la finalul acestui sezon, însă, potrivit informațiilor venite din Spania, mijlocașul de 26 de ani are șanse minime de a continua la gruparea spaniolă și din sezonul viitor, indifirent dacă Getafe va obține sau nu promovarea. 

2 goluri
în 29 de meciuri a reușit Paul Anton în actualul sezon din Liga Adelante

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Iunie 2017, 21:54

Dacă a jucat 29 de meciuri înseamnă ceva ! Alții plecați cu surle și trâmbițe au jucat 29 de meciuri în ...5 ani !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează