INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Edi Iordănescu, înainte de primul derby dintre Levski şi ŢSKA: "Contează că e Steaua Bulgariei! Suporterii mi-au transmis asta"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 11:47

Edi Iordănescu va sta pe banca celor de la ŢSKA Sofia în derby-ul Bulgariei, contra celor de la Levski, partidă ce se va disputa astăzi, de la ora 16:30.

Tehnicianul român a dezvăluit că suporterii i-au transmis cât de importantă este această partidă şi este de părere că rezultatele bune ale echipei sale ar aduce cinste şi fotbalului românesc.

"Suporterii mi-au transmis la prima întâlnire că putem pierde orice meci în campionat, dar să batem pe Levski. Dacă vom reuşi să avem rezultate, facem cinste şi fotbalului românesc.

Contează că este Steaua Bulgariei! Şi suporterii m-au întâmpinat în sensul acesta. Spre surprinderea mea, mă aşteptam să vină câţiva, dar am rămas şocat când am văzut în ce număr mare au venit", a spus Edi Iordănescu la Dolce Sport.

La Levski Sofia evoluează şi fundaşul român Srgian Luchin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează