INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Espanyol a decis soarta lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 18:16

Deși la începutul zilei toate publicațiile iberice anunțau că Gâlcă va fi demis de Espanyol Barcelona, situația s-a schimbat în ultimele ore, anunță AS.

Sînt șanse mari ca acesta să rămînă după ce jucătorii i-au convins pe șefii clubul că vor salva pînă la urmă echipa, dar doar împreună cu antrenorul român.

Fanii i-au cerut aseară demisia după 0-5 cu Sociedad, iar cotidianul madrilen AS a anunțat că în ciuda faptului că Joaquin Capparos, înlocuitorul lui Gâlcă, e deja în Barcelona, sînt șanse mari ca fostul antrenor al Stelei să mai fie lăsat un meci.

Oficialii sînt deciși să îi dea credit în continuare.

Intervenția jucătorilor pare să fi fost decisivă. Un anunț oficial va fi făcut într-o videoconferință cu Chen Yansheng, noul patron al clubului.

OFICIAL! COSTEL GÂLCĂ VA RĂMÎNE! Mundo Deportivo susține că va mai rămîne cel puțin un meci la Espanyol. O decizie oficială se va lua după meciul cu Valencia de etapa viitoare. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
911641922265131
BoBix Broo  •  10 Februarie 2016, 21:59

Daca jucatori sunt cu el in continuare, daca sunteti cu el in continuare, hai puteti juca? A-ti invatat sa jucati? Trebuie sa invete Galca sau are alte atributiuni? Daca nu va convine de el, mai faceti 2 meciuri ca asta si scapati de el ba baieti. E Roman dar a jucat in L1 Spania si l-ati congratulatizat si a-ti dat un ban sa-l vedeti in fiecare sambata, si culmea l-ati aplaudat. Dati 2 secunde aceluiasi om sa va incante in altfel. Gracias amigos espanoles.

daweroirl
daweroirl  •  09 Februarie 2016, 23:28

s-a vazut schimbarea de antrenor...3 etape ,apoi potopul ,pb nu este la antrenor ,nu e cu cine ,e ca si la *** ,new mimamo ,stii ,vrei da` nu poti ca nu ai cu cine...q.e.d.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blacksun_14
blacksun_14  •  09 Februarie 2016, 22:36

asa cum a fost si contra antrenor la getafe.Si ala a facut mari performante, a salvat echipa in ultima etapa si a fost "vandut" la chinezi.Acum gura mare contra freaca mentosanul, nu-l angajeaza nimeni.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează