INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Evenimente ȘOCANTE în Turcia! I-au spart nasul lui Șumudică! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală, imagini incredibile

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 22:04

Marius Şumudică şi Cristian Săpunaru au fost implicaţi într-un scandal monstru la finalul partidei cu Alanyaspor, câştigată cu scorul de 2-1.

Preşedintele lui Kayserispor, Erol Bedir a confirmat evenimentele:

"Antrenorul cu portarii de la Alanyaspor ne-a atacat după finalul partidei. Translatorul nostru a fost dus la spital. M-am întors din drum şi am rămas în vestiar. Am constatat că lui Şumudică îi curgea sânge din nas.

Nu am văzut tot incidentul, dar din ce am auzit, portarul l-a lovit pe translatorul nostru cu piciorul în piept. A fost un adevărat haos. Nu mai găseam pe nimeni. Nu vreau să mai vorbesc la cald. Nu ştiu exact de la ce a pornit şi mai multe detalii".

translator

*Așa arată Yunus Akbulut, translatorul lui Kayseri

Reacţia lui Marius Şumudică

"Eu nu voiam să vorbesc despre asta, dar dacă mă întrebaţi, vă spun că antrenorul lor a venit spre mine. Eu eram cu echipa, aşteptam să plecăm şi a venit la mine şi m-a lovit aici (n.r. sub ochi, lângă nas)

Nu am venit în Turcia să fac box, nu am braţe puternice. Nu vreau să mă cert cu nineni, dar am minte, aici sunt puternic (aratând spre cap)".

Fanii sunt în extaz

Fanii turci nu numai că nu au condamnat bătaia generală iscată, ci au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și manifesta extazul față de comportamentul lui Șumudică! "E cel mai tare antrenor, cel mai șmecher! Nu doar că are rezultate, are o atitudine extraordinară", scria un fan al lui Șumudică.

dqouxa1xuaehlrb

*Așa arătau jucătorii după meci

Citiţi şi: VIDEO + FOTO Kayserispor, egala lui Fenerbahce şi Beşiktaş » Gol FABULOS marcat în ultima fază a jocului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
164609984023475
Costel Ivascu  •  06 Decembrie 2017, 09:44

Bravo lui,este bun.O spune un stelist!.

indolentu
indolentu  •  05 Decembrie 2017, 18:46
Postat de Neculaescu Mircea pe 05 Decembrie 2017, 18:27

in mod sigur ai meritat-o., cocalarule!

ai ajuns acasa ba sau tot pe calculatoarele politehnicii scrii?profiti ca nu mai ie mihnea in rectorat?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 Decembrie 2017, 18:27

in mod sigur ai meritat-o., cocalarule!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează