INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

EXCLUSIV Campion cu Viitorul, acum golgeter în Grecia! Atacantul român care vede de aproape ultimele evenimente de la PAOK: "Nu sunt jocuri de culise, e doar fanatism"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 13:30

Campion cu Viitorul în sezonul trecut, Vlad Morar a semnat vara trecută cu Panetolikos, formație din Superliga greacă. Atacantul de 24 de ani a înscris de 7 ori în 19 meciuri și este golgeterul echipei sale, care e pe locul 10. Morar a vorbit pentru GSP despre experiența din Grecia.

A urmărit de aproape ultimele evenimente în care a fost implicată PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, însă nu crede că sunt jocuri de culise pentru a trimite titlul în altă parte.

"Mă simt foarte bine aici, am trecut peste accidentări și asta m-a făcut să dau totul. Îmi merge bine, marchez regulat și mă uit numai înainte. Am dat peste un campionat cu un nivel ridicat, mult peste cel al României, echipele au o forță deosebită", a zis Vlad Morar pentru GSP.RO.

Atacantul mai are contract până în vară, când va lua o decizie în privința viitorului său: "M-am simțit bine la Viitorul cât timp am fost acolo. Acum sunt în Grecia, iar lucrurile merg bine pentru mine. Mai sunt 6 etape, pe 6 mai e gata campionatul și voi lua o decizie. Nu știu dacă rămân aici".

"Meciul următor e decisiv pentru PAOK"

Bun cunoscător al campionatului Greciei, Vlad Morar vorbește despre lupta aprigă la titlu dintre PAOK, AEK Atena și Olympiakos. Nu crede în jocuri de culise și pune incidentele din ultima vreme pe seama pasiunii fanilor.

"Stadioanele sunt aproape pline la fiecare mare. Mai ales între cluburile mari, unde știți bine ce atmosferă este. Suporterii sunt foarte fanatici, nu doar la Oly, PAOK și AEK. Peste tot. Poate și de asta mai apar incidente, dar e un spectacol total în tribune.

PAOK e o echipă bună, Răzvan a crescut mult nivelul de acolo, însă după depunctarea și decizia de acum două zile șansele la titlu au scăzut. În weekend vor juca derbyul cu AEK, orice rezultat în afara victoriei o scoate din ecuație. Dacă nu câștigă e foarte greu să mai obțină primul loc. AEK are și un program destul de ușor", a comentat Vlad Morar.

Întrebat despre decizia depunctării lui PAOK, Morar exclude varianta unei premeditări: "Chiar nu cred în jocuri de culise, cum am spus, suporterii sunt fanatici. Peste tot în lume unde sunt ultrași de acest gen sunt astfel de evenimente. Refuz să cred că a fost premeditate. Sunt convins că titlul se va decide pe teren, iar cea mai bună o să învingă".

"Sunt într-u moment bun al carierei, nu mă gândesc să revin în Liga 1, chiar dacă niciodată nu se știe ce îți rezervă viitorul. În principiu aș vrea să mai joc mulți ani în străinătate" Vlad Morar, atacant Panetolikos

500.000 €este cota lui Vlad Morar pe site-ul de specialitate transfermarkt

6 goluriîn toate competițiile a marcat Morar la Viitorul în 15 meciuri. Două dintre reușite au fost în play-off

9 goluriîn 15 partide a marcat Vlad Morar pentru Rapid, având o reușită la fiecare 100 de minute jucate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
turcescu
turcescu  •  07 Martie 2018, 14:55

Ce minciuni, nivelul Greciei la ora actuala este mizerabil. Sunt sub Romania, desi la top poate ca sunt putin peste. Dar de aia si invinge PAOK pe linie pentru ca sunt niste echipe jalnice. Morar daca se intoarce in Romania iar da 1-2 goluri pe sezon. Ce mine acest baiat, dar n-am pretentii de la fotbalisti!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  07 Martie 2018, 13:33

Autorul articololui stie limba romana sau folosrste google translate?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează