INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Când se decide situația lui Nicolae Stanciu! Anamaria Prodan a spus tot: "Suntem în discuții"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 21:47

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a vorbit despre situația mijlocașului român, care ar putea pleca de la Anderlecht în următoarea perioadă de mercato. 

Săptămâna viitoare șefii clubului vor lua decizia finală în cazul mijlocașului român, care are mai multe oferte. 

"Suntem în discuții cu cei de la Anderlecht. În acest moment încercăm să găsim soluții, să putem avea o rezolvare. În iarnă trebuie găsită o variantă bună pentru club, dar și pentru jucător.

Am discutat cu cei din Belgia, există mai multe cluburi interesate de Stanciu, dar rămâne de văzut ce vom face. Așteptăm până săptămâna viitoare o decizie a celor de la Anderlecht în privința lui și apoi putem discuta mai multe.

Stanciu n-a ales Anderlecht pentru bani, pentru că a avut o ofertă mai bună din punctul ăsta de vedere din altă parte. A ales Anderlecht cu inima, și-a dorit să meargă acolo și să joace. Chiar dacă acum e o situație dificilă, sunt sigur că o vom rezolva.

Până în iarnă Stanciu rămâne la Anderlecht și după vom vedea ce se va întâmpla cu el", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Stanciu are șanse mari de a pleca de la Anderlecht! Poate semna cu o altă echipă mare a Europei! Condiția mutării

1.57este cota oferită de casele de pariuri sportive pentru ca Anderlecht să o învingă pe Eupen în această etapă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2017, 10:53
Postat de romeverest pe 28 Octombrie 2017, 10:38

Nu “madame palmier” l-a dus pe Stanciu la Anderlecht, intrucat nu are relatii atat de puternice la cluburi de renume, ci secundul lui Daum care a activat in campionatul belgian !! Ea l-ar fi dus si in Kazahstan, numai banii de comision sa-i iasa !! Credeti ca oamenii aia seriosi de la Anderlecht stau de vorba cu o pipita din Romania ??

Se poate....oricum de o propaganda desantata a avut parte baiatul acela. Acum iarasi vesti de ''ultima ora''. Sa-l ia Steaua sau ma rog FCSB-ul inapoi.

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2017, 10:51
Postat de haideusicfr pe 28 Octombrie 2017, 10:21

Stanciu a ales cu inima. Nu pentru bani. Nesimtirea nu are limite. La impresara asta.Dar ea cati bani a luat pe baiatul asta care saracul nu e vinovat. Suntem in discutii. Ce discutii? La un moment dat am vazut-o pe Prodan la o emisiune tv despre familii parca ,oricum o emisiune placuta.Iarasi a intrat in draci.N=o lasa temperamentulș .Sau o trag belgienii aia de urechi.Ne-ai fentat par sa spuna ,tu si nen-to jiji ,luati-l inapoi.Si dati-ne si banii.Cu asta e mai greu. E fenta lui Anderlecht.Propaganda desantata pentru fotbalisti mediocri.Care contuna si acum pe ''filiera'' Hagi -Becali.

Becali si Prodanca ,bisnitarii europei aleia estice. Gainari.

romeverest
romeverest  •  28 Octombrie 2017, 10:38

Nu “madame palmier” l-a dus pe Stanciu la Anderlecht, intrucat nu are relatii atat de puternice la cluburi de renume, ci secundul lui Daum care a activat in campionatul belgian !! Ea l-ar fi dus si in Kazahstan, numai banii de comision sa-i iasa !! Credeti ca oamenii aia seriosi de la Anderlecht stau de vorba cu o pipita din Romania ??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează