INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Ce salariu va încasa Gabi Tamaș după semnarea noului contract » Va fi cel mai bine plătit jucător din lot și a primit o propunere inedită

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 10:27

Fundașul Gabriel Tamaș, 34 de ani, se simte excelent la Hapoel Haifa, locul 4 din Israel, și va continua la formația antrenată de Nir Klinger.

Tamaș a ajuns la un acord cu patronul echipei, Yoav Katz, și va semna mâine prelungirea contractului, urmând să joace la Hapoel Haifa încă doi ani. Potrivit surselor GSP.RO, fundașul român va primi 500.000 de euro pentru următoarele două sezoane, plus bonusuri de performanță, având cel mai mare salariu din lot, alături de căpitanul Eden Ben Basat.

În plus, Katz, milionar cu afaceri la Washington, i-a propus lui Tamaș să rămână la Hapoel Haifa și după retragere, oferindu-i un post în staff.

Tamaș este extrem de apreciat de fani și de suporteri, fiind liderul apărării, și a refuzat oferte mai tenante, de la echipe precum Beitar Iersualim sau Hapoel Beer Sheva, care îi dădeau un salariu mai mare pentru că s-a atașat de oraș și de echipă.

450.000 €este cota lui Gabi Tamaș, potrivit transfermarkt.de

Tamaș a venit la Hapoel Haifa în vara lui 2016, jucând 20 de meciuri și marcând un gol. De-a lungul carierei a mai jucat la Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster, Watford, FCSB și Cardiff.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Mpsv
Mpsv  •  11 Iulie 2023, 17:54

Mă *** , cât avea Tamaș salariu: 500 de mii pe an în urmatorii doi ani , sau 500 de mii împărțiți la doi ani *** , nu e prima dată *** numai să vă aflați în treabă și să enervați lumea .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  21 Februarie 2018, 16:19

Banii astia ii mai scoate o data lejer din garantia pe sticle goale si lazi.

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  21 Februarie 2018, 15:27

Tamas e un fotbalist bun chiar daca mai bea el

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close