INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

EXCLUSIV » Ciprian Marica e liber de contract: "Pentru mine VfB Stuttgart reprezinta deja trecutul!"

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 22:41

UPDATE 22:33 / Ciprian Marica a făcut primele declaraţii după rezilerea contractului:

"Eu, Ciprian Marica, sînt începind de azi fotbalist liber de contract. Pentru mine VfB Stuttgart reprezinta deja trecutul. Le mulţumesc celor de la club pentru aceşti patru ani frumoşi.  De asemenea, mă simt mîndru că am împărţit vestiarul cu nişte băieţi adevăraţi. Dar de-acum, punct şi de la capăt! Voi păşi pe un alt drum de azi, plin de speranţa, de încredere! Am fost tot timpul deschis în relatia cu fanii şi am ales să împărtăsesc cu voi acest moment. Vă voi ţine la curent cu tot ce se va întîmpla în viitorul apropiat. Tocmai pentru a nu apărea zvonuri, negocieri şi oferte fantomă".

***
Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu VfB Stuttgart, scadent în 2012.
Atacantul de 25 de ani avea 2,5 milioane de euro salariu la gruparea germană, unde evolua din 2007, cînd a venit de la Şahtior Doneţk pentru suma de 8 milioane de euro, cea mai mare plătită vreodată de nemţi la un transfer.

Marica are timp pînă pe 31 august să-şi găsească echipă, iar fotbalistul vrea să rezolve acest detaliu cît mai curînd, pentru a putea începe pregătirile şi a rămîne în vederile echipei naţionale.

Vîrful "naţionalei" era suspendat la Stuttgart încă din februarie, în urma unui conflict cu antrenorul Bruno Labbadia, şi nu mai avea nici un viitor la şvabi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
guest_one
guest_one  •  13 Iulie 2011, 00:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mache is the best , original Feta !!!

guest_one
guest_one  •  13 Iulie 2011, 00:39
Postat de alpin pe 12 Iulie 2011, 23:36

4 ani frumosi pentru Marica, la Stuttgart! Bani garla, gagici bronzate natural, fotbal canci!! Dar, pentru svabi, au fost 4 ani de groaza!!! In sfarsit, au scapat de el!!!

Hai ma ca a jucat si Marica ceva , a muncit , a alergat, a luptat , divergentele au aparut dupa ce a dat de o pasarica buna cu draci , dar in rest , Marica ramane tot Maritza !

alpin
alpin  •  12 Iulie 2011, 23:36

4 ani frumosi pentru Marica, la Stuttgart! Bani garla, gagici bronzate natural, fotbal canci!! Dar, pentru svabi, au fost 4 ani de groaza!!! In sfarsit, au scapat de el!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close