INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

EXCLUSIV Dinamovistul lăudat în Marca surprinde: "Aaa, da? Nu știam"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 16:00

Paul Anton, 25 de ani, a avut mai multe evoluții foarte bune în tricoul lui Getafe, unde a fost împrumutat de la Dinamo, și presa iberică a sesizat acest lucru.

Fostul căpitan al roș-albilor a câștigat încrederea antrenorului de la Getafe și a oferit șansa jurnaliștilor de la Marca să-l laude. Anton a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre viața sa în Spania.

- Ai fost lăudat în Marca pentru viziunea în joc, pase, lovituri puternice de la distanță, că lovești bine balonul de pe loc. I-ai cucerit pe spanioli?
- Aaa, da? Nu știam, nu prea citesc presa spaniolă. Mă bucur că am reușit să las o impresie bună până acum! Sper ca această impresie să fie și la vară, când se va decide soarta mea, și să reușesc să-i impresionez pe cei de la Getafe, în primul rând.

marca

- Simți că ai obținut încrederea antrenorului?
- Eu cred că da, chiar dacă am jucat mai puțin cu noul antrenor. Dânsul, când a venit, a zis că o să înceapă cu jucătorii pe care-i cunoaște mai bine, ținând cont că e un antrenor cu mulți ani în Segunda, iar echipa a început să câștige. În fotbal se spune că echipa câștigătoare nu prea se schimbă, însă cu toate astea mi-a dat o șansă în fiecare meci. Am și avut o accidentare care m-a ținut trei săptămâni departe. După trei antrenamente cu echipa, m-a băgat pe final de meci, iar etapa următoare m-a băgat titular și m-a păstrat tot meciul în teren, iar pentru mine lucrul ăsta a însemnat foarte mult.

- Care e rețeta succesului în fotbal pe care spaniolii au găsit-o și noi nu?
- Ar fi ușor să spun direct mentalitatea, însă eu cred că mentalitatea se poate construi. Aș spune suportul, și aici mă refer la baze de antrenament la nivelul juniorilor aici, la Getafe, care nu e un club atât de mare precum celebrele La Masia sau Real Madrid Castilla. Se acordă o importanțp deosebită copiilor, juniorilor și echipei a doua și se promovează imediat copiii talentați. Bineînțeles, pe lângă acest suport e nevoie și de seriozitate și profesionalism desăvârșit pe care ei le respectă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Decembrie 2016, 19:23

nu e nimic, nici Daum nu a auzit, nu prea citeste presa spaniola. presa turca sau bulgara e cea de baza pentru selectionare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close