INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

EXCLUSIV Documente în premieră » Cum este umilit Vlad Morar de către cei de la Beitar Ierusalim şi care e condiția ca acesta să continue în Israel!

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 19:14

Conflictul dintre Vlad Morar şi Beitar Ierusalim continuă! După ce clubul a decis să-l dea afară şi jucătorul a refuzat, atacantul e decis să-şi caute dreptatea la FIFA. 

Surse din apropierea jucătorului dezvăluie pentru GSP: " Vlad Morar a fost cumpărat cu 80.000 de euro de la Universitatea Cluj, în iulie, dar de atunci cei din Israel nu a plătit nici un ban. Cei de la Beitar nu au răspuns niciodată scrisorilor venite din România cu privire la aceşti bani.

Jucătorul nu a primit nici un salariu din momentul în care a ajuns la Israel, ci doar un avans la semnătură de 30.000 de euro! Salariul anual al lui Vlad este de 165.000 de euro".

"Vlad nu a făcut nici un control medical în Ierusalim! Nu i s-a luat nici o probă de sînge, nu a făcut nici un fel de analiză, i-au spus direct că vor să-l dea afară pentru că are probleme la mușchii abdominali.

Atunci cînd şefii clubului au fost întrebaţi de unde ştiu acest lucru mai ales că jucătorul nu a fost supus nici unui control. Aceştia au precizat că au informaţii clare din România", mai spun sursele GSP.RO.

VEZI AICI DOCUMENTE ÎN PREMIERĂ ÎN CAZUL MORAR - BEITAR, PREZENTATE ÎN EXCLUSIVITATE DE GSP.RO

200.000 €este cota de piață a lui Vlad Morar conform siteului de specialitate transfermarkt.de

Controlul din România nu a arătat nimic

Morar a decis să plece din Israel, să vină în România și să facă un control amănunţit, însă isralieni au refuzat să-i plătească acestuia analizele.

"Vlad a venit special în România, iar în urma unui examen medical amănunţit, plătit doar din banii luni, s-a dovedit că nu are nici un fel de problemă! Acesta s-a întors la echipă cu dosarul medical complet, dar cei de acolo nu au mai vrut să-l primească la antrenamente.

I-au pus o condiţie, dacă vrea să se antreneze alături de prima echipă: să negocieze el cu Univesitatea Cluj să accepte să nu mai primească cei 80.000 de euro în schimbul său".

"Am jucători sub contract în Israel şi nu vreau să comentez prea mult acest caz. Eu îl stimez pe patronul echipei Beitar, dar este prost informat în legătură cu Morar şi a făcut o mare greşeală. Este treaba lor ce vor face pe viitor, e clar că jucătorul va merge la FIFA. Totuși sper să ne înțelegem și să continue la echipă pentru că are contract valabil pînă în 2017"
Anamaria Prodan, agentul jucătorului

UMILIT DE CONDUCERE

După ce-a fost informat de propunerea celor de la Beitar, Morar a refuzat, iar de atunci a avut numai probleme. Sursele GSP.RO vin cu noi informaţii:

"Vlad a primit un apartament la ultimul etaj al unui bloc, fără aer condiţionat, fără gaze sau apă caldă. Patronul clubului Eli Tabib a decis să îi rezilieze contractul, dar jucătorul a refuzat și va merge la FIFA să-și caute dreptatea".

VEZI AICI DOCUMENTE ÎN PREMIERĂ ÎN CAZUL MORAR - BEITAR, PREZENTATE ÎN EXCLUSIVITATE DE GSP.RO

30.06.2017este data cînd în mod normal ar trebui să expire contractul pe care atacantul de 22 de ani l-a semnat cu israelienii de la Beitar Ierusalim

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mixmax
mixmax  •  06 Septembrie 2015, 00:01

FRA trebuie sa-si ia treaba in seriøs si sa faca scandal la FIFA cand jucatorii romani sunt batjocoriti in strainatate. Daca nu, sa-si dea demisia...

1446025852379084
Dragos Nastase  •  05 Septembrie 2015, 23:08

Daca era jucator Spaniol sau Francez sau Englez nu se intimpla acest lucru dar pe Romani nui apara nimeni ptr ca Federatiile sunt doar ptr comisioane

1446025852379084
Dragos Nastase  •  05 Septembrie 2015, 23:06

Alo federația voi ce faceti ptr acest jucator chiar sunt curios ați facut si voi vre-un demers chiar si o simpla scrisoare catre club .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează