INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Edward Iordănescu negociază în aceste momente cu o echipă de tradiție din fotbalul european

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 15:53

Edward Iordănescu (38 de ani) se află în aceste momente în Bulgaria, unde negociază contractul cu ȚSKA Sofia, una dintre echipele de tradiție a vecinilor noștri.

Dacă se va înțelege cu formația bulgară, obiectivul lui Iordănescu jr. va fi câștigarea campionatului și implicit s-o depășească pe campioana în exercițiu Ludogoreț.

Edward Iordănescu a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut, după ce a terminat pe locul 3 cu Pandurii în Liga 1.

31 de titluri
a câștigat ȚSKA în Bulgaria, fiind cel mai titrat club de la vecinii noștri

ȚSKA ocupă locul 4 după primele patru etape, cu 7 puncte, la trei lungimi în spatele liderului Cherno More. Ludogoreț, unde joacă Moți, Keșeru și Prepeliță, are 6 puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 August 2016, 22:57

.........”Edward Iordănescu negociază în aceste momente cu o echipă de tradiție din fotbalul european......” Sunteti de comă nu altceva ! Am crezut că e UTA !!!!

ottobraun
ottobraun  •  22 August 2016, 18:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  22 August 2016, 17:42
Postat de Vasile Coca pe 22 August 2016, 16:58

Succes Edi!Daca il aveai tata pe unul care a luat campionatul cu Rapid dar nu cu echipa cangurilor pentru ca-l batea Mateianu cu FC BaiaMare pe unde il prindea,poate ajungeai la nationala....

he, he ... Mateianu ... da, ala antrenor ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close