INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

EXCLUSIV GSP.RO Cel care l-a învins pe Il Luce a fost aproape de a fi schimbat cu Loți Boloni! Cum s-ar fi putut rescrie soarta în Rusia

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 17:03

Spartak Moscova domină campionatul în Rusia în acest sezon și este foarte aproape de a-și trece în palmares primul titlu de campioană după o pauză de 16 ani.

Roș-albii s-au distanțat la 10 puncte de locul secund ocupat de ȚSKA Moscova și la 11 puncte de Zenit-ul lui Mircea Lucescu.

Vara trecută, Spartak a trecut prin momente delicate după ce l-a demis pe Dmitri Aleinichev pe 5 august, imediat după ce formația moscovită a fost eliminată de către AEK Larnaca din Europa League.

Echipa venea după un alt sezon derizoriu, în care terminase pe locul 5. Board-ul celor de la Spartak l-a desemnat pe unul dintre secunzi, Massimo Carrera, 52 de ani, să preia formația pentru câteva zile, șefii clubului căutând un antrenor cu nume care să preia frâiele.

Interese din afara fotbalului

Printre tehnicienii cu cele mai mari șanse să vină la Moscova s-a numărat Ladislau Boloni.

Tehnicianul a fost propus de către Arcadie Zaporojanu, un agent FIFA cu mare influență în spațiul ex-sovietic, cel care este alături de Mircea Lucescu de ani buni și care colaborează cu multe grupări din Rusia și din Ucraina.

Cei de la Spartak au vrut să-l angajeze pe românul liber de contract, și Boloni voia, doar că din diverse cauze ce n-au ținut de fotbal afacerea nu s-a mai perfectat! Și ca să nu provoace un conflict de interese, oficialii moscoviți au decis să-i acorde credit pe termen nelimitat italianului Carrera, pe data de 15 august, peninsularul care începuse să aibă o serie bună cu Spartak.

Il grande Massimo

Duminica trecută, Narodnaya komanda ("Echipa poporului"), cum este denumită formația, a învins cu 2-1 pe Zenit-ul lui Lucescu și-a mai făcut un pas important către titlu, fiind aproape de a-l demite pe reputatul tehnician român.

Loți Boloni ar putea ajunge la Standard Liege, conform unor surse din fotbalul belgian, iar Carrera este aproape de a da lovitura.

Italianul care a fost asistentul lui Antonio Conte și la Juve, și la "naționala" țării sale, este la prima aventură ca antrenor principal, având de apărat un avantaj consistent cu 7 etape înainte de final.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează