INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS TORINO

EXCLUSIV » FOTO » Încă un român în Italia! Juventus vrea un puşti pe care l-a dorit şi Barcelona!

Dejan Boldor este dorit de Juventus Torino +7   FOTO
Dejan Boldor este dorit de Juventus Torino

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 13:50

Dejan Boldor, fundaşul central al celor de la LPS Banatul a atras atenţia italienilor care îl doresc cît mai repede la Torino.


După ce l-a transferat pe Brănescu în Italia, impresarul Cristian Buturugă este pregătit să dea o nouă lovitură. Oficialii italieni l-au urmărit pe Boldor la mai multe turnee internaţionale şi şi-au exprimat interesul pentru tînărul fotbalist. Impresarul jucătorului a recunoscut interesul pentru fundaşul timişorean: "Este un tînăr de mare perspectivă, care a atras atenţia marilor cluburi. Din acest moment totul depinde de Dejan, el are un mare atu pentru că şi prietenul său Brănescu este acolo", a spus Buturugă.

"Nu mi-a venit să cred"
Dejan Boldor (16 ani) a explicat că iniţial a primit cu reticenţă vestea că este dorit de fosta campioană a Italiei. A primit un simplu telefon, iar apoi întreaga viaţă i s-a schimbat: "Am primit pe neaşteptate această veste, nici nu-mi trecea prin cap că mă va suna Juventus. Mi-am dorit foarte mult să plec la o echipă mare, este o şansă uriaşă pentru mine şi sper să reuşesc. Depinde doar de mine să progresez de acum. Am mai fost în probe la Barcelona, Espanyol şi Nottingham Forest, dar eram mai tînăr. Am învăţat foarte multe şi am realizat că fără multă muncă nimic nu este posibil. Preferatul meu din fotbalul mare este Nemanja Vidic, eu încerc mereu să fur ceva de la fundaşii centrali atunci cînd văd un meci", a dezvăluit Dejan Boldor.

Comparat cu Popescu
Antrenorul jucătorului timişorean, Cristi Petcu, a avut numai cuvinte de laudă pentru elevul său: "Este un jucător foarte talentat. Ştiu că întotdeauna tinerii sînt comparaţi cu marii jucători, dar el chiar are ceva din eleganţa lui Gică Popescu. Din această generaţie primul meu pariu era Boldor. Este un fundaş care va ajunge un mare jucător. Este liniştit, nu se ocupă de prostii şi ştie foarte bine ceea ce îşi doreşte de la fotbal", a explicat Cristi Petcu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
raul4steaua
raul4steaua  •  11 Aprilie 2011, 14:54
Postat de popalucian pe 11 Aprilie 2011, 14:18

din ce stiu lps banatul nu colaboreaza cu poli cumva? si daca da, de ce nu a fost luat la antrenamentele primei echipa, sau macar echipa a doua. torje si daminuta la 15 ani se antrenau deja cu prima echipa

"n-au" ochi sa ii vada fara un pic de "impuls" nu o sa il descopere decat de prin ziare probabil, ca asa e la noi

myke82
myke82  •  11 Aprilie 2011, 14:25

Cine e destept si are profesionisti in staf atunci stie ce sa aleaga. Asta e valabil numai pentru campionatele puternice. Campionatul Romaniei nu exista si nici nu va exista.

popalucian
popalucian  •  11 Aprilie 2011, 14:18

din ce stiu lps banatul nu colaboreaza cu poli cumva? si daca da, de ce nu a fost luat la antrenamentele primei echipa, sau macar echipa a doua. torje si daminuta la 15 ani se antrenau deja cu prima echipa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close