INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Juventus și PSG se bat pentru cel mai bun junior român: "Francezii au intrat pe fir aseară"

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 14:54

Radu Drăgușin va împlini 16 ani în februarie, iar de două luni se află în probe la Juventus Torino, unde a și confirmat. PSG îl vrea și ea neapărat și a pus pe masă mai mulți bani.

Căpitanul naționalei de tineret U16 a României a fost testat de italieni în mai multe meciuri amicale împotriva unor echipa ca Inter sau AC Milan. Oficialii "Bătrânei Doamne" s-au arătat extrem de mulțumiți de fundașul central care aparține în acest moment de Regal Sport, un club de copii și juniori.

Francezii de la PSG au aflat că unul dintre cei mai buni juniori din România poate semna cu Juventus și au intrat pe fir. Conform surselor GSP, șeicii lui PSG sunt gata să-i ofere un salariu mult mai mare jucătorului decât ar urma să primească în Italia.

"Radu e în Italia și e foarte apreciat de antrenor. Juventus l-ar fi transferat chiar acum, dar așteaptă data de 3 februarie când el va face 16 ani și va putea semna contractul. Totuși, aseară a apărut o problemă. PSG a intrat pe fir chiar aseară și vrea să depășească oferta lui Juventus", au declarat apropiați ai jucătorului pentru GSP.ro.

 
#29 Radu Drăgușin

⚽ Votează golul anului 2017! Până la finalul lunii poți urmări zilnic câte un gol marcat de naționalele României în 2017. Reușita care va aduna cele mai multe like-uri și share-uri va fi desemnată GOLUL ANULUI! Reușita zilei: Radu Drăgușin, România U16 - Irlanda U16 3-1 Toți cei care apreciază oricare dintre golurile prezentate până pe 31 decembrie vor intra în tragerea la sorți pentru premiile puse în joc: 5 tricouri noi ale echipei naționale + 5 invitații duble la un meci al tricolorilor pe teren propriu. Câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii ianuarie 2018.

Posted by Echipa națională de fotbal a României on 29 Decembrie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  11 Ianuarie 2018, 17:37

Cum se bat ma ziaristi *** daca e in probe?Vai de capul vostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  11 Ianuarie 2018, 17:08
Postat de poison pe 11 Ianuarie 2018, 16:35

Cum, nu e vorba de Florinel Mbappe sau CiungMan de la *** FC FîCîSîBî??

E Gorbachev de Cucută, *** GSP!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  11 Ianuarie 2018, 16:35

Cum, nu e vorba de Florinel Mbappe sau CiungMan de la *** FC FîCîSîBî??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează