INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV La cuțit » Ciprian Marica e în București și se oprează la genunchi

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 15:09

Problemele legate de accidentări ale lui Ciprian Marica par fără rezolvare. De la antrenamentul de dinaintea meciului pentru Euro 2016 cu Ungaria și pînă astăzi, atacantul român a tot suferit din cauza genunchiului.

Singura rezolvare pare să fie intervenția chirurgicală. De altfel, fotbalistul de 29 de ani al lui Konyaspor se operează în aceste momente la spitalul Monza, în București.

 Contactați telefonic de reporterii GSP.ro, oficialii spitalului bucureștean au spus că nu pot oferi informații despre pacienți.

2 goluri
în 8 meciuri a înscris Marica pentru Konyaspor în toate competițiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  17 Aprilie 2015, 21:09

Sper sa se refaca cat mai repede, avem nevoie de el pentru partida din preliminarii cu Irlanda de Nord in iunie . Insanatosire grabnica !

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Aprilie 2015, 20:32

Asta a gasit o noua modalitate de furaciune.se opereaza baiatul.asta tot timpu se accidenteaza si se opereaza.un grand connais

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Aprilie 2015, 20:24

Vezi toate comentariile (3)
Comentează