INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

EXCLUSIV O nouă variantă pentru Chiricheș » După Galata, o altă echipă are oferta pregătită pentru fundașul român

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 12:44

Vlad Chiricheș (27 de ani) este pe picior de plecare de la Napoli, iar după Galatasaray, în cursa pentru semnătura fundașului central român au intrat și ucrainenii de la Șahtior Donețk.

Conform informațiilor Gazetei, cei de la Șahtior îl urmăresc pe Chiricheș de o anumită perioadă de timp și pregătesc o ofertă prin care speră să-l transfere de la Napoli.

Nu ar fi prima oară când fost câștigătoare a Europa League încearcă să-l aducă pe fundașul român. În 2013, pe când evolua pentru Steaua, Chiricheș a fost dorit la echipă de Mircea Lucescu, tehnicianul lui Șahtior la acea vreme.

În urmă cu aproximativ o lună, fotbalistul a cerut să fie lăsat să plece de la echipă, în condițiile în care nu face parte din planurile lui Sarri, dar Napoli a refuzat o ofertă de două milioane și jumătate de euro făcută de Galatasaray.

6.000.000 €este cota de transfer a lui Vlad Chiricheș pe site-ul transfermarkt.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
884798811636296
Nick Rusu  •  12 Iulie 2017, 17:41

Nu au turcii cum sa il cheme ca jucTor Poate sa calce echipamentul ceva

khal_37
khal_37  •  12 Iulie 2017, 17:21

Ce fraieri....de ce nu-i consulta pe specialistii zecs, ahab, timm, sau nebraska, sa le spuna ca e teapa si ca nu se pricep la fotbal daca ,,specialistii'' lor il urmaresc de atata vreme pe Vlad si nu au inteles inca ca e teapa!!!!

calinescu_
calinescu_  •  12 Iulie 2017, 17:01

:))))))))))))))))))))))))) CINE *** SA-L IA PE *** CAP DE CAL ??????????????????????????? SA-L IA DAUM LA EL ACASA ....!!!!!! SAU DE CE NU P[RODANKA ....!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează