INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

EXCLUSIV Pițurcă revine pe banca unei echipe de club! Mâine este așteptat să semneze contractul: va pregăti doi jucători de clasă

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2018 20:09

Victor Pițurcă (61 de ani) e liber de contract din 2016, atunci când s-a despărțit de Al Ittihad. Românul a avut litigiu cu formația saudită și n-a putut antrena nicăieri.

Sursele GSP.Ro susțin că fostul selecționer și antrenor al Stelei a ajuns la un acord cu Al Ahli Jeddah, unde urmează să-i ia locul lui Serhiy Rebrov. Românul este așteptat în Arabia Saudită duminică, atunci când ar urma să și semneze contractul cu formația prințului Fahd bin Khaled.

După 21 de etape Al Ahli Jeddah este pe locul 2 în Arabia Saudită, cu 42 de puncte, cu 4 sub Al Hilal, dar 9 peste Al Faisaly.

La Jeddah Victor Pițurcă ar avea ocazia să-i antreneze pe Ioannis Fetfatzidis, fost jucător la Olympiakos și Genoa, dar și pe Claudemir, brazilian pe care FCSB l-a întâlnit pe vremea când evolua la FC Copenhaga. A ajuns în Arabia Saudită în acest sezon, de la Club Brugge.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
mvradulescu
mvradulescu  •  18 Februarie 2018, 10:26

Nu se poate așa ceva ! Renunță el la raiul financiar din groapă și pleacă la niște arabi care nu au la ce folosi hârtia igienică ? Și eu l-am agreat și l-am apărat după puterile mele pe Pițurcă până a început să sufle în pânzele corabiei talpaniste, ajungând după aceea să denigreze formația la care a cunoscut succesul sportiv, în favoarea celor care nu mai au mult și or să vândă și monumentul de la intrarea în stadion ! Apropo, locul la echipa pe care o lăuda „cu stropi” în ultima vreme îl lasă lui Tudorel Stoica ? Că Marius Lăcătuș i-a umilit de prea multe ori , că să-l iubească necondiționat începând cu data la care „se vor califica” glorios în ... play aut !!!

capca1
capca1  •  18 Februarie 2018, 10:04

Și care-s jucătorii ăia deosebiți ?!

976569435687052
Budica Stancu  •  18 Februarie 2018, 09:22

Mie mi-a placut Piturca la inceput cand traia faza de fotbal de pe banca de parca ar fi fost in teren.Comportamentul lui fiind imitat mai tarziu de Sumudica ,care, ramane simpatic fata de gravul PITURCA,el vrand sa redea imagiea unui antrenor cu scheme de joc geniale ,,de fapt vinde imagine de om preocupat sa gaseasca soutii optime.UN FRAIER A PIERDUT SIMPATIE MULTA ,DATORITA CALICIEI.Eu nu-i inteleg pe arabi ,dar ma bucur ca Piturca reveine si, sper sa fie cel de la inceput , cel simpatic!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează