INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

EXCLUSIV Primele declarații ale lui Palici după ce a semnat cu noua sa echipă » Ce a spus despre Dinamo: "Asta au subestimat"

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 17:19

Mijlocașul Antun Palici, 29 de ani, a semnat un contract cu belgienii de la Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate.

Croatul a acordat declarații în exclusivitate pentru GSP.RO și a vorbit despre motivele pentru care a ales-o pe Mouscron și despre Dinamo.

"Sunt bucuros că am semnat cu o echipă dintr-un campionat foarte puternic și aștept cu nerăbdare meciurile. Am șansa de a juca într-un campionat puternic, așa cum e cel al Belgiei. Pentru mine e un pas înainte. Abia aștept meciurile tari.

Sunt emoționat să fiu iar pe teren. A fost dificil să părăsesc Dinamo. Este greu de spus de ce nu am ajuns la un consens pentru prelungirea contractului. Pur și simplu nu ne-am înțeles. Să spunem că n-am ajuns la un consens.

Mi-a fost greu să o părăsesc pe Dinamo pentru că aveam o conexiune cu colegii, cu fanii. Mi-a fost greu să nu mai fac parte din familia care se formase la Dinamo.

Nu cred că am fost împins afară de la Dinamo. Toți din club doreau ca eu să rămân, dar cred că au subestimat detaliile noului contract. Apoi a fost foarte târziu să se mai facă altceva.

Cred că acum la Dinamo este o perioadă de adaptare a noilor jucători. Se construiește noua echipă. Este greu la un club ca Dinamo pentru că nu ai timp. Se dorește câștigarea fiecărui meci. Am urmărit toate partidele echipei după ce am plecat, chiar și cele cu Bilbao. Am fost și fericit, și bucuros. Bilbao e o echipă de top. Era clar că șansele dinamoviștilor erau mici", a spus Palici pentru Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bogdany8
bogdany8  •  16 August 2017, 03:53

Alegerea ta de a semna cu mouscron unde antrenor e Rednic, arata inca odata caracteru *** al lui Rednic. Stiu sigur ca noul contract al lui palic se invartea in jurul sumei de 15.000 de euro (exact cat are albin acum) dar rednic razbunandu se pe negoita la invrajbit pe palic ca orice oferta pe care i o face negoita sa o refuze elegant pe motiv ca el in belgia ii da mai mult si sa nu uite ca el la adus la Dinamo. La pariu ca daca rednic era antrenor si acum la Dinamo, majoritatea jucatorilor adusi de el continuau?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  15 August 2017, 18:28

Zidaru e bun la zidarit nu la facut echipe de fotbal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează