INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

EXCLUSIV Pleacă de la Dinamo, dar și-a ales înlocuitorii: "Sper să vină și Nistor, și Palici pe postul meu"

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2017 20:47

Paul Anton a vorbit în exclusivitate pentru GSP despre plecarea sa la rușii de la Anji Mahacikala în schimbul a 500.000 de euro.

- Cu ce gânduri pleci de la Dinamo și ce obiective ai în Rusia?
- Sincer, plec cu o ușoară dezamăgire din cauza situației din clasament, însă am foarte mare încredere că în 2018 situația va fi alta și echipa se va redresa. Sper că voi pune umărul decisiv la îndeplinirea obiectivelor la noua echipă.

- Ce crezi că va reuși Dinamo în 2018?
- Eu sunt un tip optimist de felul meu, dar și realist. Dacă vor reuși să aducă jucătorii pe care și i-au propus, sunt șanse foarte mari să se repete povestea sezonului trecut și cred cu tărie acest lucru.

- Ce fotbalist crezi că ar trebui să aducă Dinamo înapoi, Nistor sau Palici, mai ales că ambii sunt pe postul tău?  
- Eu îi apreciez enorm pe amândoi și mi-aș dori ca Dinamo să reușească să-i transfere împreună. Cert e că vor aduce un plus de valoare și experiență!

- Mai speri la echipa națională?
- Atât timp cât joc fotbal, visez și la națională și sper ca pe viitor să fiu un jucător constant al echipei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Decembrie 2017, 09:34

Bafta Anton ! Eu pe Palic nu-l mai vreau la Dinamo. cand ne-am rugat pe el sa ramana pe un salariu mare pentru liga 1 a facut mofturi si a jucat mai mult la misto. acum ca vine dupa o accidentare si nu are unde sa joace e bun Dinamo. sa ne lase ca mercenari avem destui ! poate daca juca la Dinamo pleca el acum in Rusia pe 500k si de 5 ori salariul...dar asa pleaca la mai bine unul care a muncit.

mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 09:20

Mdaa!Si Rakitici si Modrici ! El nu a auzit ca si Palici si Nistor, sunt pe...bani?

papa_poulette
papa_poulette  •  28 Decembrie 2017, 23:17

Singurul care mai vine la rinamo e executorul judecatoresc, sa lichideze ce mai ramane din sandramaua militieneasca dupa condamnarea lui neg0ita pentru bancruta frauduloasa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează